Nessozz Melis77 özgürce mg hesaplamadan filtre kahve içmeyi, istersem alkol tüketmeyi, kot pantolon giymeyi 😂 aslında dünya için küçük ama benim için büyük şeyler 😂😂 sigarayı hiç özlemedim iyiki yavrum vesile oldu da bıraktım canım yavrum 🎈
Profcattrainer30 29+4 um. Şuana kadar ne mide bulantisi ne Mide yanması ne ağrı ne sızı. Sadece burun tıkanıklığı ve nefes alma sorunu. Gece yatarken burun bandı takıyorum ve burun deliklerimin altına mentollü jel sürüyorum yüksek yastık vs. Hayırlısıyla bitsin inşallah. ♡
Aslhn12 QueenMommy şuan 36 haftadayız 20 li haftalardan beri kaşıntım var ama 30 dan sonra daha çok şiddetlendi. Vücut gerildikçe kaşıntı oluyor maalesef normal . Zeytinyağı tatlı badem yağı falan sürüyorum biraz işe yarıyor sonra yine aynı.
QueenMommy Aslhn12 bende 28 e giricem 22 den beri kaşıntım var ama bu aralar hafifledi çok şükür özellikle üst kollarımda ve kalça ve baldırlarda çok oluyo kaşıntı
Aslitemiz Melis77 ağız tadımı geri istiyorum mesela düşünmeden yemek yemek yemek yedikden sonra bulantı hissinin olmamasıni çok özledim hazımsızlık şişkinlik olmamasını en çokta yüz üstü yatmayi özledim yüz üstü yatmayi bir süre daha yapmayacağım çünkü doğum sonrası da süt akiyo 😔
Hanifekazar Ben sırtımı belimi kıtlatmayı özledim o rahatlama hissini 35. Haftanın içindeyim ha bir de özgürce eğilmeyi özledim 😂
Sinem0303 Melis77 Mide bulantısı olmadan geçirdiğim günleri çikolata yemeğini ve su böreği yemeyi özledim ama olsun minişime değer❣💞
Sabirellaaaa Melis77 özgürce yemek yemek… geri kalan herseyi idare edebiliyorum 😂 mesela sosis patates kızartması ketçap mayonez şöleni yapmak istiyorum salamlar havada uçuşsun göz yumurtalar olsun her yerde 😂 tatlılar şelale gibi aksınnn 😂 gebelik şekerim çıktı insülin kullanıyorum normal gebelerin yediği çoğu şey bana yasak e diğer şeyler de zaten sakıncalıydı 3 5 kalem sey yiyerek 36. Haftaya geldim açım 😂
Karahilalll Yüz üstü yatmayı, midye yemeyi, eski kıyafetlerimi giymeyi hepsini çok özledim 😔 birde rahat rahat hareket etmeyi
Bebegim0102 Melis77 cola içmek normalde hiç içmezdim ama yasak ya canm çekiyo her zaman sırt üstü dümdüz yatardm şimdi kaenm baskı yapıo sola yatıorm ve her gün yumurta yemek cokk gıcık yumurta bi müddet yemem galiba