Yeliz2134 Melis77 vala ben en çok hamileliği ozliycem gibi gözüküyor hamileyim eşime herşey yaptıra biliyorum bişey olunca hamileyim diyorum 🤪🤪 sesini etmiyor
dilara_cinar99 Melis77 Gebeligimin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum o yüzden benim özlediğim şey nefes almak sanırım 😂
NesliSagdinc Melis77 Salam- sosis- sucuk yemeyi , yüz üstü uyumayı , parfüm sıkmayı , deliksiz uyumayı , kot pantolonlarımı … Liste uzadıkça uzuyor ama bebeğimin canı sağolsun 🧘🏻♀️🤷🏻♀️
m_seda41 Tuvalete kalkmadan uyumayı özledim,bi yere gidecekken 3 kere tuvalete girip kapıda dönüp tekrar wc ye girmemeyi özledim.hamilelikten 4 ay önce sigarayı bırakmıştım ama sigara içmeyi çok özledim…kendimi bildim bileli hep yapiliydim kilo konusuna takılmıyorum artık.pandemi de 86 kiloya kadar çıkmıştım tam diyete başladım hamile kaldım şimdi 93 kilo 32.haftamdayim.gramla yiyorum… hâlâ bebek değil göbek sananlar var 😂 cinsiyet öğrendin mi diyenler var ahahah dogurcam inanmıyorlar
Beyzanurecer Ipekgulll ben baştan beri oturarak kılıyorum. Son muayenede bebeklerin biraz aşağıda olduğunu öğrendim devam oturarak kılmaya.☺️
QueenMommy Aslhn12 Kaç haftalıksınız kaşıntınız varmıs bendede oluyor doktorum karaciğer enzimlerine baktı temiz çıktı normal diyor ama ben kaşıntıdan duramıyorum
Aslhn12 QueenMommy şuan 36 haftadayız 20 li haftalardan beri kaşıntım var ama 30 dan sonra daha çok şiddetlendi. Vücut gerildikçe kaşıntı oluyor maalesef normal . Zeytinyağı tatlı badem yağı falan sürüyorum biraz işe yarıyor sonra yine aynı.
Acemi_anne61 Kesinlikle özgür olmayı özledim. Bide bebemi Cok özlüyorum sanki hep varmış da elimden almışlar gibi özlüyorum 😅