YagmurEnsari mavi_kus anlık sürekli akmıyor ki sızıyor azar azar o yüzden emin olamadım sızarken tutamıyorum ama tutmayı denedim canım yandı
Tugbacelik2508 mavi_kus YagmurEnsari akşam üstü banyo çıkışında benimde böyle oldu aynı şekilde kokusu sıvı tutamadım az birsey ama sonra da devamı gelmedi bir daha emin olamadım. Ama dustadw aynı hissiyat vardı sudan farketmemis olabilir miyim daha çok geldiyse bilmiyorum 🤦♀️ 40 haftaligimm bu arada ben
YagmurEnsari mavi_kus bekliyorum bakalım başıma daha önce hiç gelmediği içinde korkuyorum aynı zamanda biraz daha bekliyim doktora yazıcam olmadı
Tugbacelik2508 mavi_kus napicagimi bilemeden bekliyorum o yüzden farklıydı çünkü hissettim idrar kaçırması falan değil ki hiç yaşamadım zaten hamilelik boyunca. Ben yurt dışındayım kendime ait doktorum yok sabaha kadar beklesem Bi sknti olmaz herhalde
YagmurEnsari Belacivciv sızıntı durdu uzanıyorum doktorum beklememi söyledi devam ederse haber verip hastaneye gideceğim , umarım gece devam etmez yarın tekrar kontrole cagırdı bakalım ..
Kumru_ Kbra27m Canim ben sancılar sıklaşana kadar evde bekledim. Gece gelmeye başladı sabah hastaneye gittim 5.5 cm açılmam vardı. Sen naptın kuzu gittin mi
Kbra27m Kumru_ bnde gittim yeni geldim suyum deilmis acilmamda hiç yokmus çağında dar gibi duruyor dedi 39+2 yım şuan vajinal mantarin çok dedi baya şey söyledi ya anlamadım bu işi
Kumru_ Kbra27m mantar için ilaç verdiyse mutlaka kullan canım enfeksiyon tehlikeli olabilir doğum için. Hayırlısı olsun hakkında. İkimizin de doğumuna az kalmış. Ben de 37+6yim