hamisanne_63 glsm_kr8383 ay bizimki de öyle duyanlar hep diyo bu nasıl isim başka isim mi bulamadınız 😒 bilmiyorum ya kafam çok karışık siz nerelisiniz bu arada merak ettim 😀
glsm_kr8383 hamisanne_63 Daha dün ablam dedi Allah aşkına başka isim bulun ben yeğenime başka isimle hitap edicem. Adar ne öyle radar gibi bilmem ne 🤣🤣Vanlıyız eşimde bende. Adar da kürt ismi ya eşim çok istiyordu çocuğum olursa kürt ismi olucak fln. Ondan öyle deniz adar oldu bitti 🤣
hamisanne_63 glsm_kr8383 benim ablam da o ne öyle radar gibi dedi🤣🤣 bizde urfalıyız eşimde illa kürt ismi olsun istiyor ilk çocuğumun ismini ben koydum ismi Çınar Erden eşimle konuştuk ikinci çocuğa da ben koycam demişti bende tmm dedim 5 yıl önce ne bileyim böyle isimler bulacagını🥴🤣
glsm_kr8383 hamisanne_63 Doğru diyorlar ama radar, damar fln 🤣neyse hayırlı sağlıklı olsunlar da inşallah. Allah tan ikiniciye sözümü aldım ben bırakıcam inşallah 🤣kız adar ismi en azından diğer bazı Kürt isimlerden daha iyi Jiyan, baran fln sevmiyorum o isimleri adar daha iyi buna şükür 🤣