Cansuyum34 Kizlar kızımın adını ben koymuştum oğluşumun adını babası koyacak .22 haftalık olduk nerdeyse halen isim bulamadı,önerilerinize açığım belki esimi ikna edecek bir isim buluruz 🤗
glsm_kr8383 Cansuyum34 Deniz Adar Deniz Poyraz Emre Kaan Muhammed Enes Çınar Asaf Eymen Buğra Yağız Akay Zahit çınar Enbiya
Selindrellaa Cansuyum34 ben de yerimi alayım 🤭 Pamir düşünüyoruz ama başka güzel isim bulur muyuz diye merak ediyorum 🥰
glsm_kr8383 hamisanne_63 Çok beğeniyorum canım. Zaten bizim de oğlumuzun adı Deniz Adar olucak inşallah. Sade Adar bırakacaktık eşim çok ısrar etti baya istiyordu başına da deniz koyduk ortak bir kararla.
hamisanne_63 glsm_kr8383 benimde eşim cok istiyor ya Adar ismini bende hiç beğenmiyorum ama o çokk istiyor hep Adarım diye seviyor karnımı deli ediyo benii 🥴
glsm_kr8383 hamisanne_63 Haha 😅 vallahi benimki de arıyo adarım nasıl napıyo hep öyle diyo valla bende istemedim başta içime sinmedi ama şimdi alıştım artık kabullendim. 🥰
_ipekkkkk Cansuyum34 👣Muhammed Selim👣 olucak Allah’ın izniyle 🤲💙 Muhammed Enes Muhammed Zahid Ömer Faruk Ahmet Tuğrul Yusuf Selim👣
hamisanne_63 glsm_kr8383 ay bizimki de öyle duyanlar hep diyo bu nasıl isim başka isim mi bulamadınız 😒 bilmiyorum ya kafam çok karışık siz nerelisiniz bu arada merak ettim 😀