Derya2867 yasemiinorhn benim de bel ağrım oluyor göğüs uçlarım kaşınıyor Gümüş kapak takmaya başladım iyi geliyor sürekli de tuvaletteyim uykular haram oldu
Derya2867 yasemiinorhn benim de bel ağrım oluyor göğüs uçlarım kaşınıyor Gümüş kapak takmaya başladım iyi geliyor sürekli de tuvaletteyim uykular haram oldu
Piraye2021 Arensmom_ 29+0 yaklaşık iki haftadır tarif ettiğiniz ağrı var. Bakıyorum derim çatlamış mı yok, morarma var mı yok acaba nedir diye düşünüyorum.
Piraye2021 yasemiinorhn bizi de bilgilendir lütfen benim randevum ikidir mhrs den iptal edildi gidemedim daha
yasemiinorhn Piraye2021 mesaj attım doktora bol su için istirahat edin ve yarın hastaneye gelin dedi 🤷🏻♀️ umarım önemli bir şey değildir…
Lalin2580 Kızlar merhaba ben de 30+1 haftalığım geceden beri karnım taş gibi sert sanki önde top gibi oldu hafif te bel ağrım var korkuyorum erken doğum belirtisi mi acaba diye var mı bu durumu yaşayan?
Piraye2021 Lalin2580 benim ara ara sertleşip geçiyor bazen sağ bazen sol da hem de 23 de falan başladı
Lalin2580 Piraye2021 benim de o haftalarda başladı canım ama bu toplanma gibi bişey değil öyle olunca bebek tek tarafa toplanıyo birkaç saniye sonra düzeliyodu akşamdan beri karnım taş gibi bi değişik o yüzden korkuyorum 😔