yasemiinorhn Kızlar bugün inanılmaz bir baskı var karnımda yani göğüslerimin alt tarafında tam normal mi bu haftalarda hareketlerinde de sıkıntı yok ama oturup kalkamıyorum o kadar ağrıyor
Busrakzlkc yasemiinorhn bizde bugun 30 olduk 2 haftadıe bende de aşırı oluyo özellikle uyamaya çalışırken sanırım yerleşme evresindd oldugundan
Arensmom_ yasemiinorhn benimde 30 haftalık , gögüs altında böyle sanki ezilmiş gibi bi ağrı değil mi. ? Benimde öyle bakıyorum herhangi bir morlukta yok ama ağrı durmuyor kaburgaya baskı mı yapıyor bebişler acaba
Liyuzamom yasemiinorhn evet bana da 30dan beri oluyor 31+3 hala devam ediyor yani ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum şuan bile var yani anlamadım gitti
glsm_kr8383 yasemiinorhn Bende 30 +1 im ve özellikle bugün göğsümün altında sanki yumruk yemişim gibi ağrı var. Sancıları hiç demiyorum bile birden bire vuruyo karnım taş gibi oluyo ve sırtımın alt kısmında baskı var sanki
yasemiinorhn Liyuzamom Arensmom_ Busrakzlkc Eşime mesaja attım da oda kayınvalidem burda ona söylemiş oda eşime hamileyken onda da olduğunu söyledi normal dedi de bilmiyorum çok rahatsız edici 🥺
Piraye2021 Arensmom_ 29+0 yaklaşık iki haftadır tarif ettiğiniz ağrı var. Bakıyorum derim çatlamış mı yok, morarma var mı yok acaba nedir diye düşünüyorum.
Arensmom_ yasemiinorhn hadi ya normalmiymiş. Doktora soran var mı aranızda peki? Benim kontrol günüme daha var o yüzden soramadım sebebini
Kelebek1388 Kızlar göğsün tam altında acıma şeklinde ise normal büyüdükçe baskı yapıyor ve acaip acıyor 3.gebelik benim bazen geçiyor bazen doğuma kadar devam Bende 29 haftalık hamileyim ve bendede başladı malesef
Piraye2021 yasemiinorhn bizi de bilgilendir lütfen benim randevum ikidir mhrs den iptal edildi gidemedim daha
yasemiinorhn glsm_kr8383 maalesef sona doğru yaklaştıkça çekeceğiz heralde bu ağrıları aynıları bende de var ve idrar kaçırmaya başladım ve her 15 20 dakika da bir tuvalete gidiyorum 🥺🥺🤦🏻♀️
Arensmom_ yasemiinorhn yemin ediyorum ağlanacak halimize gülüyoruz. Bunları normal hayatımızda yaşasak ne kıyametler koparırız ama işin ucunda bebekler olunca nasılda tüm acılara eyvallah diyoruz ya. Anayız biz ana 😂
glsm_kr8383 yasemiinorhn Bende ya az önce gittim yine geliyo. Geceleri çok kötü ya insanın tuvaleti gelince de karın taş gibi oluyo yataktan kalkamıyosun ayağa kalktığın zaman da sanki kaçıracak gibi oluyon
yasemiinorhn Arensmom_ valla anayız ana 😅 yok ben gülemiyorum ama ağlıyorum bu ağrılara gerçekten çok kötü bir durummuş hemen gözünü kapatsam doğursam valla öyle hızlı geçse keşke şu zaman 🤦🏻♀️
yasemiinorhn glsm_kr8383 aynen öyle valla kalksan Bi dert kalkmasan 🤦🏻♀️😂 ben Bi kere kaçırdım eşimin dilinden kurtulamadım 🤭😅🤦🏻♀️ en fenası da bu zaten
glsm_kr8383 yasemiinorhn Ahaha 😅 az kaldı inşallah doğumumuzu yapaydık hayırlısıyla bu serüveni bitireydik ya