Zeynep30 17 haftalığım ama hiç bir belirtim kalmadı sanki bide bulantısı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti hepsi bitti normal mi bu böyle olan var mı
Ozcansu Zeynep30 evettt 17 haftaligim hepsi gecti çok şükür tek bir sıkıntı kızımı hala hisssetmiyorum. Sen peki?
MineelikCengiz Benim bugün kasık ağrılarım başladı. Karnım çok gerginleşmeye başladı. Karnım kocaman oldu 17 haftalıkken böyleysem ben top gibi bişi olucam 🤣
pamuk_anne Ben de 16+1deyim ve benim belirtiler neredeyse 13.haftada bitti. Yalnızca kasık ağrıları arttı bu da rahim büyümesinden oluyormuş normalmiş. En son 15+4te doktordaydik her şey yolundaydı inşallah böyle güzel devam eder, bazen korkuyorum. Hatta bazen değil sıklıkla ters bişey olacak diye korkuyorum..
Zeynep30 pamuk_anne bende korkuyorum inşallah güzel gider herşey dediğiniz gibi inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularomıza
Hasrt033 Ozcansu bende öyleyim canım 17+1 rim hiç bir belirtim kalmadı kasık ağrıları hariç bende hissetmiyorum kızimi kız olduğunu söylediler en son ☺️
Haticemrt Bende 17+4 deyim karnım çok az çıktı hatta sabah uyanınca eski haline dönüyor😃 normal mi acaba şuanda tam çıkmaması karnımın? mide bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum🙈
Zeynep30 Haticemrt galiba karın o kadar çıkmaması kişiden kişiye değişiyormuş ama insana bir tuhaf geliyor geceleri çok şiş oluyor karnım sabahları normal halime geri dönüyorum
dyg1606 Zeynep30 ben 17haftalikken pit pit seklinde hissetmeye basladim sizde hissedersiniz yakin zamanda telas etmeyin
Haticemrt Zeynep30 aynen canım bende öyle akşam yemegin den sonra şişiyor sabah uyanıyorum yok😃eşim sabah bakıyo karnın nereye gitti yine diyo adamcagızda şaşkın😍
Zeynep30 dyg1606 inşallah ya çok merak ediyorum hiç bir belirtim yok harekette hissetmiyorum karnımda çıkmadı endişeleniyorum.
dyg1606 Zeynep30 ic karinla alakaliymis benmki cok erken cikti doktoruma sordum ic karnin dardir disariya veriyodur dedi endiselenmeyin bence tadini cikarin o korkular hepimizde oluyor hareketlerini daha net hissetmeye basladiktan sonra rahatlariz belki 🤗