Sineemiis Kızlar kanda ya da idrar da pozitifi gorur görmez mi başladınız yoksa keseyi ya da kalp atışını duyduktan sonra mi başladınız hangi doktora gitsem farklı şeyler söyledi kafam çorba 😬 4 gün oldu öğreneli benimde başlasam mi başlamasam mi bilemedim
nlycltk Sineemiis bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama öncesi düşüğüm olduğu için doktor verdi 4+2 de direk başlamıştık bide coraspirin vermişti 🤗
Nermin_nur1 Sineemiis Canım ben 5haftalığım dün başladım kese göründü kalp atışı için önümüzdeki hafta giidcem . Benimde iki düşüğüm oldu çok yoğun bi pıhtılaşma çıkmadı ama ben genede kullanıyorum . Normalde devlette gittiğim doktor iğneye gerek yok sadece coraspin yeter demişti ama içim rahat etmeyince başka doktora gittim oda dün başladı işte
portakalsekeri Sineemiis coraspirin hergün içiyorum yani kanama değilde hafif pembemsi leke gördüm onada başlarda olabilir diyorlar artarsa veya kırmızıya dönerse hemen gidiceğim
Sineemiis portakalsekeri benim de bugün geldi çok açık kahve sildikçe . Sen kaç haftalıksın canım ben suan gitsem bile ultrasonda gözükecek hiç bisey yok progestan da var evde onu yazıp yollar kesin
portakalsekeri Sineemiis ben yarın 4 hafta olacak bendede ultrason da görünmez çok yeni daha umarım sağlıklı ilerler gebeliklerimiz🙂
nlycltk Sineemiis benim alttan baktı doktorum alttan bakınca gördü sonra 5+3 de gittik o zaman karnımdan gözüktü netleşmişti ama iğneyi hemen başladık coraspirinle
Sineemiis Nermin_nur1 bana da biri sadece igne yeter hapa gerek yok dedi diğerleri ikisine de kullan dedi kimi diyor kalp atışı sonrası kimi diyor kese sonrası kimi de hemen başla tıp bu kadar ayrım yaşamamalı bence ya yazık bizlere 😵💫
Nermin_nur1 Sineemiis Hiç sorma tek doktor olsun kafamız karışmasın diyoruz ama ihmalsizlik olabiliyor birde iki düşüğüm olduğu için Farklı doktora gittim napalım idare edeceğiz artık canım hakkkımkzda hayırlısı olsun
Sineemiis Nermin_nur1 amin canım amin sağlıkla doğar büyürler insallah benim de 4 tane var umarım bu tutunurda doğar buyur hayırlısıyla
derindemir Nermin_nur1 anladım canım.bu sefer inanıyorumki güzel olucak herşey ikimiz içinde.bizde bugün keseyi gördük çok şükür
bireylulmeselesii Sineemiis canım keseyi bekle diyorlar genelde ama ben bunu yanlış buluyorum daha önce adet günümde adet olmasın test verdim pozitif ertesi gün kanama başladı kimyasala döndü . Iğne kullanmadığım için diye düşünüyorum. Bu gebeligimde 3 haftalıkken öğrendim. Doktoruma ben hemen başlamak istiyorum dedim ve başladım o gün.