Deniiiza htcmuhammed ne guzel merkezdesiniz. Biz hastaneye her gelisimizde 90km yol gidiyoruz. Bide gelis var 180😂
Sblut23 Deniiiza adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama dinlenince geçiyor ve karnım çok sertleşiyor bunlar yalancı sancıymış doktor öyle dedi 😄 Allah nasip ederse 27 aralıkta sezeryan olacağım inşallah 🙏🏻
Deniiiza Sblut23 hangi hastanede olcaksiniz. Ben de sezaryen istiyorum. Haftaya ki kontrolumde söyleyeceğim doktoruma sezaryen istediğimi. Normal doğum diye tutturan doktorlar varmış bundan korkuyorum
Piraye2021 Sblut23 Deniiiza özgür beyle görüşünce bana yazar mısınız tepkisini, ne karar verdiğini ona göre dr seçicem
Beyzanur_25 Deniiiza 36+6 şehir Hastanesi’ne gidiyorum Elif hanıma herşey çok iyi şükür 😍kızımı bekliyorum
Sblut23 Deniiiza devlet hastanesinde hep normal doğum yapıyorlar sıkıntılıysa sezeryan ben Buhara’ya gidiyorum orada isteğe göre yapıyorlar 😊
Deniiiza Sblut23 yok ben de buharaya gidiyorum özgür beye. Ama insan sezaryen demeye cekiniyo yine de nedense
Sblut23 Deniiiza yok yok söyle istediğin güne de tarif veriyorlar ben özellikle 27 dedim benim doğum günümle aynı olsun diye