Clementinee asyaebrar Maşallah 🧿 diyelim post açarken artık yaramaz bebeklerin anneleri içeri giremez diye belirticem 😅 zaten endişeliyiz böyle olunca panikliyoruz😂🤍🤍
AdenEva Clementinee elim karnımdayken çok değişik bi hisle kayıyo yani elimin altından fıyt diye geçiyo 😂
bb000 Clementinee ben uykudan uyanıyorum o derece 27.hafta bitcek, maşallah diyeyim gün içinde de çok hareketli sürekli konuşuyoruz kıpır kıpır bebisko
Gizem93 Clementinee anlatmaya çalıstıgım yorum burdada mevcut 🙂🙂 neyse bizide uykudan tekmeleriyle uyandırir bebisimiz bi gun insallah ne diyim iyi olsunlarda üzüluyorum sorun var saniyorum oyle yorumları gorunce
Clementinee Gizem93 belkide bizim uykumuz derindir canım 😅 sağlıkla alalım kucağımıza İnşallah içini ferah tut bir sorun olsa doktorumuz söylerdi zaten😇
Gizem93 Clementinee evet canım ya saglıklı olsunlarda geri kalan şeyler onemli degil aslında ama iste bu hormonlar beni iyice tedirgin pimpirikli biri haline getirdi ya🙂
Filizz123 Clementinee biz 26+4üz kızım çok hareketli Bi bebek değill ama hergün mutlaka belli saatlerde Bi başlıyor kendini baya belli ediyoo snraa duruyo 😊
Clementinee Filizz123 peki nasıl hissediyorsunuz bazı annelerimiz uykusundan uyanacak şekilde kuvvetli hissediyormuş sizindemi öyle😅
Filizz123 Clementinee hiç uykumdan uyanmadım amaa hareket edince karnım böyle o hareket edince Bi tarıfı daha sert oluyoo dokununca bile hissediyorum yer değiştirirken hissediyorum meselaa çok güzell oluyo hep oynasın istiyorum ama piremses oynamıyoo😃
Ser_ Ya bende 27. Haftadayım da acaba sizde tekmeleri bazen kasıklarda aşşağı kısımda hissediyormusunuz erkek bebek birde sızlıyor vajinama doğru vurunca ya da normal zamanda yaşayanlar varmı
sehrengiz_8 Clementinee 27+4 çok değişken hareketleri var bir gün boyunca hiç hissetmediğim de oluyor bir gün hiç durmadığı da artık harekete anlam yüklemeyeyim diyorum çünkü o hareket etmediği zaman belki gece hareket ediyordu ben fark etmiyorum. Az da olsa kıpırdanma varsa ve doktor kontrolünden yeni geldi isen korkma canım sağlıklıdır İnşaAllah
Defnemmmmmm Clementinee 28 haftalık oldum hala deli dana gibi maşallah 🤩 ayakta işte yapsam uzansamda hiç durmuyor gecede öyle hiçmi uyumuyor diye merak etmiyor değilim 🙃