Aysununannesi00 ecemsmom kuzum gece de oynamaynca korktm gece elimi sürekli karnıma atar dürterim hemen tepki verir dün gece hiç harakt etmedi sabahta etmeynce endişelendm
Aysununannesi00 Yeter1254 kuzum gayette güzel kilo alıyor 34+5 2.400 kilosu gayet güzel dedi bence kilo dan kaynaklı değil
Yeter1254 Aysununannesi00 bizde anlamadık galiba yerinden hoşlanmıyorda olabilir dedi bide uyku. Sorunum var ondan mı acaba
Aysununannesi00 Yeter1254 Allah yardımcın olsn güzelim abimn yengemden biliyorm çok zorluyor kızın kaç yaşında
Yeter1254 Aysununannesi00 3 yaş 5 aylık gece uykusu hiç yok 2-3 gibi uyuyor sabah da ben erken kalkmak zorunda kalıyorum
Leylakkk Aysununannesi00 😂😂 doguralim artik karnimdaki hareketlerini kucagimda gormek icin sabirsizlaniyorum bende😍
caglasvnc Aysununannesi00 Korkmamak gerekiyormuş. Artık çok büyüdükleri için yerleri daralıyor bebişlerimizin. Haliyle hareketleri de kısıtlanıyor🙃
Aysununannesi00 Yeter1254 bende öyle düşünüyrm 5 6 sene ara olmalı ama tabi eşime kalırsa çok uzun bir süre