Aysununannesi00 Kızlar 35. Haftama girdim bebiş haraktlernz nasıl dün yerinde durmuyordu cnm çok yanıyordu bugn 2 3 kere kımıldadı başka da kımıldamadı
ecemsmom Aysununannesi00 gün boyu aktif bir o yana bir bu yana geçiyor sanırım karnım yamulup duruyor 😁😂
Yeter1254 Aysununannesi00 bende 4 gündür hissedemiyorum doktorumu aradım nst de çıkmıyor hareket sadece kalp atış var günlük nst gidiyorum ilkin serum flan verdiler yine olmadı çikolata yiyorum meyve yiyorum yine olmuyor nedense kafama çok takılıyor bu durum
Annesininbitanesi1 Aysununannesi00 37 haftadayım artık baya azaldı sanırım yeri iyice daraldı tekme yok bizde arada hıçkırık aradada kasılmalar oluyor sadece
Aslhn12 Çok hareketli son bir haftadır 😅 canımı yakıyor açıkcası. Ama bazen durgunluğu oluyor acaba çok mu yoruluyorum ya da o sıralar karnım aç olduğum için olabilir .
Aysununannesi00 Aslhn12 benimki de sabah kahvaltı yaptıktn sonra biraz kımıldadı iş yaparken hissetmedm
Aysununannesi00 ecemsmom benim de öyleydi gece hiç durmazdı gece de 1 2 kere vurdu başka harakt etmedi birde sabah kahvaltı dan snra biraz vurdu
ecemsmom Aysununannesi00 bazen durgun olabiliyorlar ama 2 saat hareket etmezse doktoruna danışırsın canım
Aysununannesi00 Yeter1254 Allah Allah neden olur ki böyle birşey peki doktorunuz bir açıklama yapmadı mı şu sebepten olur olmaz diye
Yeter1254 Aysununannesi00 doktor ya yerinden hoşlanmıyor diyor ya aç kakıyor diyır ya da sen yorgun uykusuzsan olabilir diyor ama yemem iyi yani gayet normal yiyorum ama oynamıyor
Aysununannesi00 Annesininbitanesi1 sabahtan bu yana şimdi hıçkırmaya başladı son zamanlr insan hemen kötüye yoruyor
Annesininbitanesi1 Aysununannesi00 aynen 35 de bende hareketi yok denilecek kadar azdı hemen acile gittim serum falan toparladık uyuyormuş beyefendi ama gidene kadar ömrümden ömür gitti
Aysununannesi00 Annesininbitanesi1 kahvaltı dan sonra birz kımıldadı bu saatte kdr harakt etmedi yeni yeni hıçkırıp tepki vermeye başladı hanım efendi gece sabah a kdr hiç durmazdı gece de harakt etmedi dürttm tepki vermedi korkuttu beni de
Annesininbitanesi1 Aysununannesi00 Doğana kadar panik halinde kalıcaz diyorum hep sağ saglim bi kavuşsaydık az kaldı şükür 🙏
Aysununannesi00 Annesininbitanesi1 aynen öyle doğursakta şu evhamlar bitse kalbimiz ağzımızda yaşıyorz
Aysununannesi00 ecemsmom kuzum gece de oynamaynca korktm gece elimi sürekli karnıma atar dürterim hemen tepki verir dün gece hiç harakt etmedi sabahta etmeynce endişelendm