Duruliyaninannesi Derin0712 iste demekki her hamilelik ayni olmadığı gibi her dogumda ayni degil yaşayıp görücez bakalim Allah herkese kolay doğum nasip etsin
Derin0712 Duruliyaninannesi kesinlikle bn ikincide kivranirken bi bayan ucuncuyu dogurmus oda oda geziyordu hem yuruyus yapiyor hemde tanisiyordu kayinvalideme biraz nazli senin gelin demis hatta ki bnm aci esigim cok yuksektir ikinci bana zor geldi birde bnm dikişlerin bitis noktasinda mandalina buyuklugunde iltihap olustu 15 gun tedavi gordum ondan oldu sanirim ucuncu bakalim nolcak insallah kolay olur
Teadora Duruliyaninannesi valla ıkıncıye hamileyim canım ama ılk dogumum normaldi 7 saat sancı cektım okadar yani zor degıldı devlette dogum yaptım
Duruliyaninannesi Teadora bende ilkinde normal dogum yaptim özelde simdi devlete gidiyorum hersey okadar pahalandiki özele normal dogum icin 4 bin lira vermek istemiyorm zaten herseyi kendin cekiyorsun
2erkekannesiii İlk doğum zor derler başımıza ne gelecek bilmiyoruz 2.doğum da biliyoruz tecrübe olarak
Baranzeynep Duruliyaninannesi ben 3. Doğuraca m bi ay sonra ikincide zor kalktım ayağa yine öyle olurmusun diye korkuyorum tek korkum bu ilkinde gayet iyiydim
Duruliyaninannesi Derin0712 ayy bende ikinciden sonra düşünmüyorum bakalim kismet hayirlisi ama Allah isteyenlere nasip etsin o kadında deliymis ne olursa olsun doğum vu insan mahf oluyor
Derin0712 Duruliyaninannesi bnde ikinciden sonra tovbe dedim ama spralle ucuncuye hamile kaldim simdiden dogum sikintisi var bakalim umarim kolay olur bu sefer
Duruliyaninannesi Ozgrrr ilk gebeligimde 2 yil aylık igneyle korundum bunda spiral takmayi düşünüyordum çünkü artık çocuk düşünmüyorum ama bir cok yerde spiral ile hamile kalan duydum korktum açıkçası tekrardan aylık iğneyle devam edecegim
Duruliyaninannesi Ozgrrr yok canım 3 aylik igne cok etkiliyor adeti ama aylik iğne düzene bile sokuyor ben ve 2 eltim daha kullaniyoruz o yöntemi ben biraktim 6 ay sonra hamile kaldım eltilerim hala kullaniyor ve adetleri duzenli hic bir yan etki yapmadi bizde