Almigok Anne12 gece uykusuzlugu geçmedi bende bu sefer de döndükçe karnım geriliyor ondan rahat uyuyamiyorsun zaten ama tükürük alışkanlık gibi gelmesi bende de olmuştu alışkanlık değil geçince hissedeceksin
Afk_kams Anne12 merhabalar ablamda sizin gibiydi bu yüzden sakız cigniyordu namaz kılarken bile hatta doğuma girene kadar sakız agzindaydi anca öyle rahatliyordu
Sevinc1987 Anne12 aynisi bende yasadim 5 ay boyunca bulanti kusma ve simdi 34 olduk yine basladi agzimnyine tükürük doluyo felan
Anne12 Sevinc1987 sanırım bulantilar tetikliyor tükürüğü ama sizin 6 haftanız kalmış ne güzel Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
mercimeginannesiiii Anne12 kuzum benim ilk aylar aynı sen gibi ağzımda tükürük birikiyordu sürekli. Çok kötü bir durum ama geçiyor. 12 haftadan sonra bulantılar tükürük çoğalması falan kalmamıştı hemen hemen. İnşallah seninde yakında geçer , sabret. 🤗
Anne12 mercimeginannesiiii insallah artık gün sayar oldum her gece bugünde bitti çok şükür diyorum insallah geçer 🤲
Aslitemiz Anne12 ay bende öyleydim bende ne çektimm ne ama geçiyor şuan daha yenisin midemi bulandıran resmen oydu 15 16 haftalık olunca azalıyor 20 li haftalardada geçiyor
Happymommy Bende bulantı kusma çok oldu ama aksine boğazım, ağzım çok kuruyordu. Her gece boğazım ağrıyor kuruluktan uyanıyorum su içiyorum. Bence doktorunuza söyleyin muhakkak bi ilacı vardır.
Anne12 Happymommy söyledim ama ağız kurutan tüm ilaçlar bebege zarar veriyor sabret bulantilarin bitince oda bitecek dedi