Sinemmmmm58 Ciceekanne korkmayin o halde allahin iziniyle birsey olmaz eger korkulacak bi durum olsaydi doktorunuz kesinlikle size soyler ve uyarirdii
Ciceekanne Minikkuzular ama sadece ilişkiye girdiğim de oldu yerleşme kanaması o şekilde mi oluyor peki ☺️
Minikkuzular Ciceekanne o kadarını bilmiyorum arkadaşım da kanaması gelmişti doktor yerleşme kanaması demiş kendisine ama zaten düşük olsa kan değeriniz artmaz enfeksiyondan kaynaklıdır
Gonul_enes Ciceekanne bebek dusmus olsaydi degerinde artma olmaz di, 3 dusuk yaptim ordan biliyorum, belki yeni tutundugu icin kanaman olmustur, degerlerin artiyosa ins saglimlidir bebegin
Ciceekanne Gonul_enes senin düşüklerde değer azalmış mıydı canım öyle mi anlaşılıyor benimki de artma var dediğim gibi . İnsallah canım hepimizin yavrusu sağlıklı olsun 🙏🏻
Ciceekanne Cerenktkc evet canım öyle yapacağım çok teşekkür ederim bende öyle düşündüm bir sıkıntı olsaydı eğer ilk başta değerim artmaz düşerdi diye düşündüm. Ama batma yanma kaşınma hissim de olduğu için bir de çok mantar sıkıntısı yaşadığım için önce de mantar olma ihtimalim de çok yüksek. Bakalım progestan aynen kullanmak gerekir ise kullanacağım ama su an düşük olmamıştır değil mi değer yükseldiği için..
Cerenktkc Ciceekanne düşük olsa et parçası geliyor. Anlardın içinden birşey koptuğunu. Sen sakın yerinden kalkma ağır kaldırma etme daha çok küçük çnk doktorun ile görüş hamileyim betam bu şekilde çıktı ama kanamam var diye. Sağlıksız bir gebelikse zaten öyle de böyle de düşecek o. Sen tuvalet ve yemek dışında yerinde kalkma doktoruna gözükene kadar.
Baranzeynep Ciceekanne iliski sonrasındaki kanamanın bebekten olduğunu düşünmüyorum cünlü şu damlası gibi bişey belki kese bile oluşmamış bahsettiğiniz zamanda
sehrengiz_8 Ciceekanne iki kimyasal gebelik bir de Kürtaj yaşamış biri olarak söylüyorum değer düşmeden bana herhangi bir işlem yapılmadı. İnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıklı bir şekilde ilerler.
Ciceekanne sehrengiz_8 değeriniz kanamanız olup öyle mi düşmüştü peki kanamanızdan ne kadar sonra düştü değer kusura bakmayın soruyorum ama bende merak ediyorum
Melistosum Ciceekanne bende ilk gebeligimde düşük yaptım sonra 2 buçuk sene hiç olmadı rabbim nasip etdi şimdi 32 haftaligim inşallah sagliklica vaktinde kucağıma almak istiyorum 🙏 korkma Allah’tan geliyor herşey bir bebek yasayacaksa yaşıyor kendini Allah’a bırak dua et stres yaptikca hormonlarını yorma 🌺
Ciceekanne Melistosum Melistosum kesinlikle öyle canım bende ilk bebeğimi 7 aylıkken kalbi durdu öyle kaybettim ne yazık ki🥺
Nilufar_1996 Ciceekanne Yerleşme kanaması olabilir düşük olsa değer artmaz iki gün sonra. Ben kanamayla gitmiştim doktora yumurtlama gününu hesaplanmıştım bende ve 13 gününde kanamam oldu silik çizgi vardı teste. Ağır iş yaptım evde dolap boyadım uzandım yükseğe baya. Doktora gittik değerler iyi düşük olsa yarım saatte düşüyor değerler dedi hiç bir şey vermedi ilaç falan eve geldik. Evde iki parça mercimek büyüklüğünde kan pıhtısı geldi bende tamam şimdi düşük oldu sandım. Yok tutunmuştu 3 güne o kanama bitmişti gene ağır iş yaptım koltuk çektim temizlik yaptım kanamam tekrar başladı ramazan bayram tatiline denk geldi 2 hafta öylece gezdim enayi gibi bende sanki özeller yoktu. İki hafta sonra gittik 4 haftalık dedi ultrasonda kese göründü boştu. Yani demek istediğim ağır iş yapmayın ayağı yukarı kaldırıp yat iyice tutunsun.
Ciceekanne Nilufar_1996 öyle tabi ya Canım çok geçmiş olsun rızkı olan bir şekilde geliyor dünyaya Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sultanc Ciceekanne kanama bebekten gelse zaten Allah korusun bebek düşerdi. Değerleriniz yükselmezdi .hiç korkmayın
izmirlitazeanne Ciceekanne maşallah düşme olmaması güzel bir belirti. Ayrıca o an herhangi bişeyden etkilenmiş olsa oluşmazdı direkt düşük yapardınız çok küçük olduğu için. Allah korusun. Tutunma aşamasında. Demek ki problem yok. Allah’ın izniyle görürsünğz keseyi hiç telaş yapmayın 🥰
Ciceekanne izmirlitazeanne çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ister istemez korkuyor insan sağlıkla gelsinler insallah 🥰