Selam kızlar🌸 Birşey kafama çok takılıyor sizlere sormak istedim. Belki aranızda bilgisi olan veya aynı durumu yaşayan olmuştur. Ben adet olduktan sonra yumurtlama günlerimi takip ettim o günleri değerlendirmek için. Neyse daha sonra yumurtlama günlerimi değerlendirdik ve ondan sonra tekrar aralıklarla ilişki olsun dedik iki günde bir devam ettik. Taaa ki kanamam olana kadar. Kızlar ilişkide birisinde aşırı bi kanamam oldu ve sonrasında gerçekten aşırı ağrım batmam yanmam oldu geceleri böyle afedersiniz kolumu sokup kaşıyacak haldeydim geceleri uyuyamaz haldeydim ardından iki gün geçti tekrar beraberlik olduğunda yine biraz kanamam oldu. Ardından korktum ve doktora gittim doktor muayenesinde ise mantar olduğumu çok ilerlemiş olduğunu söyledi. Fitil ilaç ve krem verdi kullanmam için. Ben mantar da çok yaşamıştım bu çok doğru vajinal mantar yani. Meğersem doktor kontrolüne falan gittiğimde hamileymişim. Gittiğimde de adetime 10 gün vardı ama ilk yumurtlama günü girdiğim ilişki tutmuş sanırım ilk günden tutmuş yani. Benim ise korktuğum merak ettiğim şey şu sizce acaba o an bebek ilk oluşumda kan pıhtısı oluyormuş ya acaba o günler de tuttuğu için kanamam da oluşan bebekten mi geldi diye çok korkuyorum yani bebeği acaba o an ilşki yüzünden düşürdüm mü o kanda ordan mı çıktı diye merak ediyorum çok ama çok korkuyorum gerçekten. Neden bu kadar hurafelesin derseniz de 7 aylık bebeğimin kalbi durmuştu kucağıma alamadım o yüzden çok korkuyorum yine kötü şeyler yaşayacağım diye😔 sizce öyle birsey olmuş olsaydı doktorum mantar dermiydi ki herhangi bir yara yok korkma ama mantar olmuşsun dedi hatta ilaç ve fitillerimi kullandığım da ise ağrılarım kaşınmam yanmam falan da geçti. Ve günüm geçmeden adetime 1 hafta kalasıya test yaptım aşırı silik çıktı sonra kan verdim çok yeni olduğu için 19,63 değerim çıktı. Aradan 2 gün geçmişti ve 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyor ya beta hcg 2 gün sonrasında 51,63 olmustu. Yani baya artmıştı. Sizce bebeğin oluşumundan gelen kan olmuş olsaydı bebekten gelen bir kan olsaydı beta hcg değerim de de artma değil düşme olurdu değil mi ??bebekte gelişme devam etmese beta hcg değerim yükselmezdi diye düşünüyorum değer düşerdi sanırım öyle düşünüyorum. Ne olur bilgisi olan tecrübeli kişiler beni aydınlatabilir miii çok ama çok korkuyorum 😭🥺 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..