HavvaTSN Merhaba çatlatma iğnesi olup bekleyen veya sonuç alan varmı?? Ben beklemedeyim çok heyecanlıyım
Kymetnur HavvaTSN ben de bu gece 12 de olacağım. Pazartesi nasip olursa aşılama yapılacak. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🥰❤️
TURNAA HavvaTSN bende bekliyorum 20 kasımda ignemi vuruldum 5 aralığı bekliyorum çok heyecanlı bir süreç zaman geçmiyor bir türlü
HavvaTSN nese_gocuk ben 21 kasımda çatlatma iğnesi oldum bugün 6 gün oldu heyecanla bekliyorum biraz umutluyum biraz korkuyorum
Asyarslan60 nese_gocuk canım seninde 12 .günmüş ovlasyon testi yaptınn mı bugün iğnenin etkisi geçmiş midir?
nese_gocuk Asyarslan60 seninki baya belirgin inşallah vardır hamilelik adet olacakmış gibi belirtiler var bende
nese_gocuk Yarın bence gebelik yap merak ettim bende cesaret edip yapamam heralde günü beklicem Asyarslan60
TURNAA Bfduam hiçbir belirtim yok belirti olmadığı için de olmayacağını düşünüyorum açıkçası benim adet öncesinde de kasık ağrım olmuyor düşükten sonra dengem değişti gögüs agrısı yaşardım o da artık yok
HavvaTSN Bfduam ben bi şey hissetmiyorum göğüslerim de agrı var bazen gaz sancım oluyo o kadar yani pek emin değilim