Betulpoyraz OOzge25 demir hayat iki can sigortasını hamilelikten sonra yaptırdınız değil mi fiyatı neydi acaba ?
OOzge25 Betulpoyraz evet hamileliğimin 7.haftasında yaptırdım. Seçtiğiniz hastaneye göre değişiyor fiyatı. 6500 e de vardı. Benim ki 8500 TL
Betulpoyraz OOzge25 bilmiyorum oyuzden soruyorum kusura bakmayın bende mesela keçiören medicalp parktan doğum paketi fiyatı aldım 8500 tl dediler ne farkı oluyor ki
Betulpoyraz aslikadir kaçıncı haftanızdasınız bende ulviye hoca için sordum keçiören medical parkta 8500 dediler memnun musunuz
OOzge25 Betulpoyraz doğum paketini sadece gittiğiniz hastanede kullanabilirsiniz ama ben şu an Liv e gidiyorum. İstersem medical parka da gidebilirim sigortamla. O şekilde anlatıyım yani 🥰
Semanurozgan elfffglc özgül hanım renkli ultrason görüntüsü veriyormu acaba birde eşi içeri alıyorlarmi
elfffglc Semanurozgan Özgül diye birine gitmedim könül doktorun adı eşimi içeri aldı renkli baktı ama siyah beyaz görüntü verdi
Mabel Kesinlikle Fırat Ortaç, Çankayada özel muayenehanesi var. Biraz pahalı bir hekim ama mükemmel bir doktor. Özellikle riskli gebelikler ve kadın hastalıkları için öneririm.
Ezgidd Betulpoyraz dr Aylin Anıl Arslan ulusoy plaza, koru. İsini çok severek yapan bir ekibi var çok memnunum. Doğum memorial’da oluyor. Paket halinde 10.000 tl ye anlaşmıştık nisan ayında
yeliz0624 Ben zahide küçük kliniğine gidiyorum çok iyiler herkes aşırı ilgileniyor çok memnunum doğumu koru hastanesinde yaptırıyorlar