Betulpoyraz Kızlar sanırım 4 haftalık hamileyim test yaptım 3 kere pzoitif cıktı kan testi verdim hcg 111 cıktı doktora gitmek istiyorum ama hem devlet hem özel onerilerinize açığım yardımcı olursanız çok sevinirim. Ilk deneyimim ☺
Blossom Betulpoyraz Devlette Sami Ulus Hastanesi, özelde Lokman Hekim, A Life gibi hastaneler olabilir. Konumunuza bağlı.
OOzge25 Betulpoyraz merhaba bende Keçiörende oturuyorum. Liv hospital Ebru Yüce ye gidiyorum. Tavsiye ederim. Benim gebelik sürecim bitmek üzere artık 😂
Ezgidd Betulpoyraz dr Aylin Anıl Arslan ulusoy plaza, koru. İsini çok severek yapan bir ekibi var çok memnunum. Doğum memorial’da oluyor. Paket halinde 10.000 tl ye anlaşmıştık nisan ayında
elfffglc Betulpoyraz Keçiören’de tam bilmiyorum ama şehir hastanesi iyi özelde Lokman hekim de könül hanım var ben memnun kaldım hem daha uygun diğer özellere göre
Sblbsr Betulpoyraz bende Keçiören’de oturuyorum yenimahalle de Ortadoğu hastanesine gidiyorum Özlem gün Eryılmaz doktorumdan çok memnunum Ama öncesinde devlete gidiyordum sanatoryum hastanesine Cafer Yılmaz çok iyi bir doktor ikisi de işinde başarılı
Semanurozgan elfffglc özgül hanım renkli ultrason görüntüsü veriyormu acaba birde eşi içeri alıyorlarmi
OOzge25 Sblbsr sanatoryumdaki Cafer kaymaz hocayı diyorsunuz demi? Gebelik öncesi sürekli kendisine gidiyordum süper bir doktor kesinlikle
Sblbsr OOzge25 evet Cafer kaymaz Yanlış yazmışım🤦♀️ Gerçekten çok ilgili sonuna kadar dinleyip ayrıntılı olarak anlatıyor çok memnundum ama biraz riskli olduğum için mecbur özele gitmek zorunda kaldım çünkü hiç randevu bulunmuyor
OOzge25 Pembikeller1 maalesef. Ben Demir hayat iki can hamilelik sigortası yaptırdığım için hastanenin fiyatlarını bilmiyorum
Betulpoyraz OOzge25 demir hayat iki can sigortasını hamilelikten sonra yaptırdınız değil mi fiyatı neydi acaba ?