Deletedmom73711 Kızlar doktordan geliyorum, Çarşamba günü hsg çekilecek, anestezili olmasını istedim daha önce bu işlemi yaptıran var mı? Beni neler bekliyor? 🙏🏻
Happy_001 Deletedmom73711 ben yaptırdım canım hıc bısey olmuyor hıc anlamıyorsun benim kananam falan olmadı hıc agırım da olmadı canım
denizmanzarasi Deletedmom73711 benim ağrım olmuştu biraz sonra geçti kanamamda 1-2 sürdü ama leke şeklinde, anestezili daha rahat eğer tüpleri açmaya çalışırsa doktorunuz canınız yanabilir onu hissetmemek daha iyi
Beyzapzk Anestezi alınması gereken bir durum yok bende çektirmiştim alttan muayene gibi oluyor sadece ve sonrasında benimde kanamam olmamıştır rahat olabilirsin
Deletedmom73711 Beyzapzk Bazen hafif tıkanıklık oluyorsa ilacı vermek için zorlayabiliyorlarmış psikolojik olarak o acıyı çekmeye hazır değilim bu yüzden anestezili tercih ettim…💖
iki_bal_annesi58 Beyzapzk bünyeden bünyeye değişiyor canım doktorun ilacı vermesi ile de değişiyor bende 2018 yılında hsg çekindim sedyeden firlayacaktim abartmıyorum çok zordu benim için karnımın içinin patladığını hissettim
Blossom Deletedmom73711 Anestezilide hiçbir şey anlamıyorsun. Merak etme. Yanında ped götür mutlaka. Benim çok hafif lekelenmem olmuştu. Ağrım olmuştu ama yakın zamanda dış gebelik ameliyatı geçirdiğim için ağrı oldu bende. Doktorum enfeksiyon oluşmasın diye antibiyotik vermişti. Bir ay da korunmamı söylemişti.
Aslikayra Deletedmom73711 korkutmak gibi olmasın ama kapalı da değildi ilaçlı çekildi ve öyle bir ağrı yok bayılmak uzereydim ve yarıda kestik . Ki aşırı kanamam oldu anestezi istemediğim için çok pişman oldum çünkü bana da ağrısız demişlerdi ona güvenerek girdim ama ağlayarak çıktım sonuç olarak 😂 kanama 3 gün boyunca devam etti . Karın ağrısı vs de yapıyor . Bunyeden de fark edebilir bilmiyorum 🤗
denizmanzarasi Deletedmom73711 inş zaten bir şey anlamayacaksınız sadece uyanınca hafif bi ağrı ama adet ağrısı kadar 🥰
Blossom Deletedmom73711 Teşekkür ederim. Yok değilim. Ben korundum bir süre. Korunmayı yeni bıraktım sayılır.
Deletedmom73711 Blossom Yaa inşAllah hakkımızda hayırlısı olsun, birlikte burada güzel haberlerimizi paylaşalım bir birimizle.💖
Sevdayilmaz Deletedmom73711 gecen hafta çekildim ben psikolojik olarak cok etkileniyorum boyle şeylerden 2 kaybim oldugu icin anestezi aldim 1 hafta lekelenme seklinde kanamam oldu sadece
Ikizgebe2 Bende çektirdim uyuyup uyaniyosun az lekelenme oluyo o kadar hiç korkcak bise yok inan ağrı olmuyo olsa da az yani
Deletedmom73711 Ikizgebe2 Sonrasında doğal yollarla mı hamile kaldınız veya tedavi uygulandı mı? Doktorum çoğul gebelik oluşabiliyor bu gibi durumlarda dedi de merak ettim.🙊