aysbuk2baby Malesef gecen yıl ben de ilk bebeğimi kaybettim, bunda üniv hastanesine gidiyordum,geçmişi anlattım, 12 de ölçtü şuan dikişe gerek YÖK dedi, ama ben hemen hemen her hafta ölçtürdüm, kısalmaya başladı, başka dr a gittim,,sonra Melih atahan güven dr un adı eşim buldu, ist a gittik . Dikiş atılmalı geç bile kalınmış denildi,18 . Haftada dikişimi attı . Hayatımda ilk defa narkoz aldım ama gerçekten ne bir ağrı ne bir sızı olmadı, sonda falan takılmadı bana mesela, dr haftanın bit günü bursa daki hastaneye geliyor, bursa bize daha yakın, (ben başka şehşrdeyim) 18.nsi haftada serklaj olduktan sonra 1 ay sonra kontrole aynı dr a devam ettim, kendi şehrindeki dr um da iZne ayrıldı ve Eylül'de görüşürüz demişti, serklajı yapan dr uma 1 er aylık zaman da kontrole gidiyorum alttan ve karından bakıyor, yatarak geçiriyorum çünkü açılmam var, dr kontrol sonrası bakıyor eğer herşey yolundaysa rahim ağzı kapalı ise çalışabilirsin diyor ama bnm hunileşti sonrasında açılma oldu ama bu yapısal bişey yani herkes de olacak değil şuan 28 haftaya girdik çok şükür , 36 yı görmek nasip olsun inşalalh