Busragb Kızlar 37. Haftamdayım rahmime doğru aşırı baskı hissediyorum dün akşamdan beri sancım falan olmuyor ama sanki her an o baskıyla bebek çıkcakmış gibi normal mi sizce ?
annesi_ Busragb aynen canım genelde akşamları oluyo benim rahimde bi baskı oluyo oturamıyorum bile bacaklarımı kapatamıyorum açık oturuyorum 37+3 haftalığım haftaya cuma doğum var çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kadereymn Busragb kaynanamın dediğine göre bebek kanala yerleşiyodur onun ağrısıdır dedi ne kadar doğrudur bilmem ama. Benim de o haftalar da başlamaştı ilk sancılarım 37 de bıçak saplanır gibi keskin. Bide rahime doğru baskı sanki çıkıcak gibi. 40 haftama girmek üzereyim daha gelen giden yok
Rrabiagorgu Busragb aynı sekilde 37 haftalik hamileyim özellikle aksamları oluyor birden oluyor sanirim cocuk kanala inmeye calisiyor pervis kemigi esniyor
Busragb Ardeninannesiiii yerimde duramıyordum şimdi kalkamaz oldum 😅vakit azaldıkça zaman geçmiyo gibi geliyor resmen normal doğum mu istiyorsun
Ardeninannesiiii Busragb ben 3 aralıkta planlı sezeryana gün aldım canım 😩 ama hepsinden çok korkuyorum Allh yardım etsin valla
sila_ annesi_ doktorunuz mu söyledi doğumun cuma olacağını benim de normal doğum ama günümüz belli değil ondan dolayı sordum Allah bi seste kurtarsın inşallah 🙏
annesi_ sila_ Evet canım sezeryan olucam 38+2 de kısmetse iyiki sezeryan olucam çünkü daha fazla beklemek istemiyorum ya çok zor çünkü ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum şişkinlik çok oluyo karnımda midemde zorlanmaya başladım bide benim iç karnım dar çok çıktı karnım taşıyamıyorum artık 😄Allah hepimize evladına sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Busragb annesi_ benimde karnım çok büyüdü başka bi yerden hiç öyle kilo almadım kalkarken falan bazen kalkamıyorum sırtımdan itekliyorlar 😂😂😂 sezaryen mi olsam bende bilemiyorum
sila_ annesi_ amin inşallah bende kendimi hep sezaryen diye hazırladım normal doğum olacağını öğrendim ona hazırlık yaptım hala da yapıyorum korku heyecan karışık durumdayım 😂😂
annesi_ Busragb Bende kilo almadım sadece göbek çıktı benimde doktorum sezeryan dedi bana ben demedim ama istiyodum iyi oldu benim için 😄
Busragb Busragb bende bugün gün aldım 8 aralığa dün sancılarım arttı baya suyum fazlaymış erkende gelebilirmiş hayırlısıyla kucağımıza alabilseydik bi :)
annesi_ Ardeninannesiiii Benimde 3 Aralık canım kısmetse spinal olucam korku heyecan mutluluk hepsi var valla 😄 sağ sağlim alırız inşallah Kucağımıza 🤲🏻
Hemsireda Bende 3 aralikk 37+3 um su an , haftaya cuma sezaryen olucam insallah , Bende xok baskı hissediyorum ama dün muayene vardi bebek başı asagi inmemiş daha
Ardeninannesiiii annesi_ aaa benim saat 10da ben çok korkuyorum benimkide spinal olacak burdaki hikayelerde hem iyi yazanda var kötü yazanda var valla yasayıp görcez bakalım Allah güç kuvvet versin ağrılara dayanma gücü bebeğe bakmak için saglık sıhhat versin ikimizede inşallah
annesi_ Ardeninannesiiii amin canım inşallah🤲🏻 valla benim saati kaç bilmiyorum cuma gidicem artık ne zaman sezeryan yapar bilmiyorum inşallah benimde erken saatte alır da beklemem yoksa heyecandan bayılırım 😄😄
Ardeninannesiiii annesi_ allah korusun birbirimize bol dua edelim inşallah isminiz nedir isminizle dua edeyim🙏🏻 Sizde bana edin lütfen ismim Melissa🌸
Busragb fatosd84 benimde dün akşam sancım oldu sezaryen istediğim için 8 ine gün verdi doktor ama suyum fazlaymış erkende gelebilirmiş