Mehtsp23 evlatkokusu0806 Elazığlıyım canim 39 haftalik olduk gün sancılarım iz var ama kızım biraz nazlı gelmeye niyeti yok
2525_zyno evlatkokusu0806 hiç korkma allahın izniyle işaallh norml dogum yaparsın hakkında hayrls olsun sadc adet sancsn düşğn birazdh şiddetlisini bi bakmışsın çıkmış bebiş🤣🤣🤣🤣
evlatkokusu0806 2525_zyno detaylı ultrason başlığına tıklayıp okur musun profilimden 😏 geçti artık haftam artık yaptırmıyorum
Aycaaa571 evlatkokusu0806 Adanadanım 37+3 haftalığım grip olduğum için kötü gidiyor tek o değil hemoroid ve kuyruk sokumu ağrısı oluyor doğumu bekliyorum 😄
Feyzacelikcan Bende Manisa Akhisardayım 7+4 haftalığız kalp atışımıza yavaş dediler pazartesi tekrar doktora gidicem inşallah düzelmiştir. Dualarınızı bekliyorum🙏
Beyaz_melegim evlatkokusu0806 ispartaliyim 12+6 haftaligim şuan çok şükür iyiyim bulantım arada oluyor arada tiksiniyorum yemek kokularından daha cinsiyet demedi doktorum 1ay sonra dedi merakla bekliyorum ☺️
Aycaaa571 evlatkokusu0806 onu sormadım da genelde ıkınmadan dolayı büyür diye duydum da yapacak bişey yok