evlatkokusu0806 Nerdensiniz Kaç haftalıksınız Nasıl gidiyor Ben 24 haftalığım sırt ağrıları ile yoluma devamkeee Bi sıkıldım ki evde vallaa gelin muhabbet edek😂🌺
Yagmur34 evlatkokusu0806 Kocaeli denim 32 haftalık hamileyim çok şükür vucut agrılarım dısında güzel geciyo 😄
2525_zyno evlatkokusu0806 istanbul alibeyköy deyim cnm 34 haftama yeni girdim İkinci gebeliğim işallah nasipse Ya sen nerdensin İlk gebelikmi İkincm
denizin_annesii evlatkokusu0806 mardinliyim ama Konya’da oturuyorum 🥰 30 . Hafta dayım biraz kaşık argim var bide bel ağrısı oluyor. Tabi şimdilik iyiz çok şükür 🤲🤰👶 oglusumun gelmesini bekliyoruz ilk evladım ilk göz ağrım…
evlatkokusu0806 Yagmur34 merhabaa hoşgeldinnn 🌺 ay ben sırt ağrısının sebebini buldum hemen çözdüm ya ara ara ağrıyor o da normal artık 😏😂
evlatkokusu0806 Sinem_20 merhaba hoşgeldinn 🌺 yakın haftamız mide yanması en çok bende yatarken oluyor o yüzden çift yastık yatmak lazım ama ben asla yatamıyorum 😏😂
2525_zyno evlatkokusu0806 annelik çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin yaşatsın işallah anlatılmaz inan tarifi Yok ki 😌
evlatkokusu0806 2525_zyno Aayy inşallah Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize inşallah doğum nasıl olacak bilmiyorum dün gece yatarken aklıma geldi bir anca bir korku saldı eninde sonunda doğum olacak diyorum o şekilde rahatlamaya çalışıyorum 😏
2525_zyno evlatkokusu0806 hiç korkma allahın izniyle işaallh norml dogum yaparsın hakkında hayrls olsun sadc adet sancsn düşğn birazdh şiddetlisini bi bakmışsın çıkmış bebiş🤣🤣🤣🤣
evlatkokusu0806 denizin_annesii hoşgeldinnn 🌺 sağlıkla kavuşalım inşallah canım çantanı hazırladınmıı
denizin_annesii evlatkokusu0806 evet canım sadece bebek bezi ve pişik kremi benim için de göğüs pedi filan kaldı onlarda alicam haftaya
Gizemmmmira evlatkokusu0806 İzmir 35+6 haftalık hamileyim Vücûd ağrılarım ve miğde yanmam dışında devammmmmm
Neslikra06 evlatkokusu0806 Ankaradayım,16+6 2. Bebeğime hamileyim şu an için iyi ama tiksinme ve koku sorunu devam ediyor bişey yiyemiyorum fazla umarım o da zamanla yoluna girer
MerveeD evlatkokusu0806 merhabaaaa 🌼 Mersinliyim mersinde yaşıyorum. 27 yaşındayım 15+2 haftalık hamileyim ver %75 kız bebek beklıyoruz Mide bulantılarım azaldı ama gecmıyor bunu beni mahfedıyor onun dısında cok ıyıyiz masallah