ays060116 Hulalp Hulalp hayır Cizre’de değil doğum için Mardin midyatta özel de bi doktora gidiyorum ☺️
prensesannesiiiiii Hulalp eşimin işi dolayısıyla şınaka geldik cizre özel tıp merkezine geliyorum sevim hocaya 😊😊şimdilik memnunum bakalım Allahım hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
Hulalp prensesannesiiiiii aminnnn dogumuda yaptiriyor mu dediginiz doktor acaba sadeca müyane mi yapiyor
prensesannesiiiiii Hulalp geçen gün doğum ücretini sordum sizin yanınızda doğumu yapmak istiyorum dedim 2 buçuk dedi oda çok yoğundu fazla detaya giremedim ama doğum yaprıtmasa bana öyle demezdi:))
Hulalp prensesannesiiiiii cok uygunmus ben annemleedeyim simdi istanbulda burda sordum erdem hastanesini 3 bucuk dedi bize normal dogum
prensesannesiiiiii Hulalp canım buradaki hastaneler oradaki kadar konforlu değiller ama devlete yapmaktansa özelde yaparım daha iyi 🙄😊
Hulalp prensesannesiiiiii vallaha ozel yada devlet benim icin fark etmiyor iyi bir doktor olsunda ilk dogumum hayirlica dogurayim yeter
Hulalp prensesannesiiiiii erdem hastanesi zaten devlet degil ozel hastane bakalim neresi nasip olucak
prensesannesiiiiii Hulalp kuzum ben alswn Erzurumluyum Erzurumn devlet hastanesi buranın özel hastensinden daha güzel daha hijyenik ama burda sadece bu hastane vardı mecbur buna gidiyoruz yani demek istediğim doğum uygun ama konforlu değil çok bir zahmet parasıda az olsun 🤷♀️🤷♀️😁
Hulalp prensesannesiiiiii Vallaha bende isterdim istanbulda yapmayi ama iste ailemin tain durumu var sark gorevlerini yapicaklar benim dogum zamanimda o yuzden mecburum cizrede yapmaya
Flzflzbade Cem cengiz hocadan çok memnun bende , çok hastası var yoğun oluyor randevuda bile baya bekliyoruz tek sıkıntısı o. Ama hoca samimi güler yüzlü çok seviyorum