Hulalp nuhunannesi42 ben pek bilmiyorum cizreyi inşallah yolumuz duserse ugrariz☺️🥰 bende beklerim yolunuz cizreye toki evelerine duserse inşallah 🙏❤️
ays060116 Cizre’de turan beye gidiyordum bende uzun süre çoğu muayenelerimde fakat doğum yaptırmıyor o yüzden doğuma yakın değiştirmek zorunda kaldım. Herkesin memnuniyet derecesi elbette farklıdır fakat bana göre gayet iyi ve ilgili bir doktor ☺️
burakveannesi Hulalp canım tek özelde dogum cizre tıp merkezinde cem bey yapıyor başka kimse yapmıyor yada devlet cem beyden memnun olanlar var olmayanlarda var çevremde muayenelerinde çok bekliyorsun birde tıp merkezi diye geçiyor donanım konusu yok imkanın varsa dogumu mardinde yapsan daha iyi
Hulalp burakveannesi ailem istanbulda ama tain cikma durumu var yoksa istanbulda dogum yapmayi pilanliyorum bakicam bakalim uygun bi doktor bulursam cizrede yaparim bulamazsam mardine giderim artık napiyim
ays060116 Hulalp Hulalp hayır Cizre’de değil doğum için Mardin midyatta özel de bi doktora gidiyorum ☺️
prensesannesiiiiii Hulalp eşimin işi dolayısıyla şınaka geldik cizre özel tıp merkezine geliyorum sevim hocaya 😊😊şimdilik memnunum bakalım Allahım hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
Hulalp prensesannesiiiiii aminnnn dogumuda yaptiriyor mu dediginiz doktor acaba sadeca müyane mi yapiyor
prensesannesiiiiii Hulalp geçen gün doğum ücretini sordum sizin yanınızda doğumu yapmak istiyorum dedim 2 buçuk dedi oda çok yoğundu fazla detaya giremedim ama doğum yaprıtmasa bana öyle demezdi:))
Hulalp prensesannesiiiiii cok uygunmus ben annemleedeyim simdi istanbulda burda sordum erdem hastanesini 3 bucuk dedi bize normal dogum
prensesannesiiiiii Hulalp canım buradaki hastaneler oradaki kadar konforlu değiller ama devlete yapmaktansa özelde yaparım daha iyi 🙄😊