nuhunannesi42 Hulalp bende eşimin işinden dolayı Şırnak’tayim 🥴 Cengiz Coksuere gidiyordum bakalım Baska bide turan Özmene gidicem
burakveannesi Hulalp canım bunların muayenesi var çarşının içindeki saglık ocağının yanında randevusuz git çok beklemezsin
Damlaomer Tıp merkezinde Cem Cengize gidiyorum nasipse doğumda orada olacak. Cengiz çoksüer ve turan özmende yanyanalar aynı sokak üzerindeler
nuhunannesi42 Hamileliğiniz nasıl geçiyor kızlar ben Konya’dan geldim 3 aydır burdayım ama psikolojim bozuldu resmen hergun ağlıyorum ailem Konya’da hamileliktenmidir acaba
burakveannesi nuhunannesi42 alışırsın canım bende ilk geldiğimde aglıyordum alıştım bende konyalıyım hatta bu sene tayinciyim zaman hemen geçiyor
Kibar_uslat nuhunannesi42 ayy anı durumdayız vala bende ilk geldımde ağlıyordum ama alıştım nerde oturuyorsunuz kızlar
Hulalp nuhunannesi42 vallaha bende istanbuldan geldim sirnak a 3 aydir orda yasiyoruz gurbet zormus anladik aglaman normal bende cok agliyordum😔
nuhunannesi42 Hulalp Kibar_uslat ben yeniaslanbaşar köyünde oturuyorum 🥰 buyrun gelin yolunuz düşerse inşallah