Happyy_mam93 https://imgyukle.com/i/k2vTvR Kizlar adetimin bittiği ilk gün bugün yani 8. Günüm ve ovulasyon testim bu şekilde hemen yumurtlama oluyormu kafam karıştı
asdfg3 Happyy_mam93 ben adetim bittikten sonraki ilk hafta hamile kalmistim öğrendiğimde de bi sonraki adetime 1 hafta vardi ve yaklasik 3 haftalik hamileydim, yani o 15 gun icinde her zaman olabilir ☺
aslidbd Happyy_mam93 olabilir de ama olmayadabilir çünkü bu ay bende ovulasyon yaptım 8. gün aynı seninki gibiydi değerlendirdim sonra testlere devam ettim silikleşmeye başladı ama 17. gün yine çift çizgi oldu yine değerlendirdim, hayırlısı artık
Happyy_mam93 asdfg3 ya çok tuhaf normalde adetten bir hafta sonra yumurtlama oluyor ya cok sasirdim ve ben ilkkez ovulasyon kullanıyorum pco var bende dünden itibaren de gynopol içmeye başladım
Nevruzece Happyy_mam93 adet bitiminden hemen sonrada yumurtlamak görülüyor eğer sperm sorunu yoksa bugün değerlendirin yarın bidaha test yapın diğeri silikse çatlama denir iki gün devam edin sonra 17 gün sonram hamilelik testi yapın
Happyy_mam93 Nevruzece dünden beride kasığımda batma oluyordu demekki yumurtlamaymis birkaç gün daha tekrarlayın bakalım inşallah siliklesirde bilirim yumurtlama oldugunu