• Doğum
  • Kızlar doğuruyormuyum

Halidebilbik sancı kaç dkda bir geliyor ona bakabilirsin uygulamada kasılma sayar falna vardı galiba

Halidebilbik su falan gelmedi sanırım ama yine de düzenli aralıklarla sancı geliyorsa bi hastaneye gidin içiniz rahat etsin açılmaya falan bakarlar

Halidebilbik iyi olur tabi ılık duş rahatlatır sancularını benim alcak vaktim olmadı suyum patlayınca koşmuştum hemen bi de biraz su iç hiç su yemek vermicekler orda. Squat yap eğil kalk falan gidince de yapabilirsin. Sancılarının dakikasını hesapla bi de bence sıklaştı mı?

Fasulyem2 bende su falan henüz gelmedi biraz daha bekleyecem çok sık değil henüz bakayım geçmezse ılık bir suyla duş alıp hastahaneye gidecem

@Halidebilbik canım sancı aralıklarla devam ediyor mu onu takip et once Bi duş al eğer geçerse yalancı sancıdır geçmezse hastaneye git rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🥰

Halidebilbik sen durumuna göre bak işte terslik hissedersen git mutlaka youtubeden ebe videoları izle mutlaka faydalı bilgiler alırsın

Halidebilbik Ya canım ben unutmuşum yeni girdim uygulamaya kendin zaten anlıyorsun az çok doğum olduğunu hastaneye gitmediysen demekki ağrıların dayanılmayacak kadar değil ben son 2 gün hiç birşey yiyemiyordum artık ilk gebeliğim di benimde dk tutuyordum birden sancı vuruyordu rahmime belime ve kendiliğinden makattan ıkınma geliyordu benimde suyum hastanede patladı kendi kendine yinede git nst git ben günde 2 kere gittiğim oluyordu ilk gebelik olduğu için her sancımı doğum sancısı sanıyordum

Fasulyem2 bilmiyorum ki ya ilk diye çok tecrübesizim artık yalancımı değilmi bilemiyorum ama sancılarım sürekli oluyor bakalım ne zaman dayanılmayacak duruma gelirsem o zaman hastahaneye gidecem 🥰 Amin amin inşallah cümlemize olsun 🤲🏻