SekerDehasi Browniee Hayat Hastanesi Nazmiye Şentürk veya Naile gökçe . Hayat hastanesi giderseniz bu iki doktoru siddettle oneririm . Nazmiye hanim benim doktorum Naile hanimida cok duyuyorum 😊 Bir çok öneri gelicektir . İnşallah gönlünüze gore bir doktorla süreci ilerletireiniz 😊
Nisayluh Browniee hayat hastanesine gidiyorum naile gökçe ye çok memnunum fakat klinik aciyormus diye duydum özlem ballı ya geçeceğim özlem hanım da çok iyi ilgili bir doktor oda hayat hastanesinde
SekerDehasi Nisayluh ilgilimi . Benim saglikli gebeligimi sonlandiriyordu Nazmiye hanima gitmemis olsaydım eger . Doktoru kotulemek istemem her doktor kendi işinin ehli ama ozlem hanimin kapisinin önünden bile geçmem .
Browniee SekerDehasi doktor hakkında bir fikrim yok ama her doktorun doktor olmadığına katılıyorum teşekkürler☺️
Nisayluh SekerDehasi ben hiç muayene olmadım fakat çogu çevrem tavsiye ettigi için ona gitmeyi dusunuyordum tekrardan bi araştırma yaparım.Tesekkurler bilginiz için
burcusami Doc dr mehmet aral atalay özel muayanesi var, cok tecrubeli bilgili ilgili bi doktor, tavsiye ederim
SekerDehasi Nisayluh Haklisiniz hepimiz tavsiye üzerine gidip görüp tanisiyoruz memnunsak devam ediyoruz . Kimse 4 4luk işinin eri degil . Bende tramvatik kaldigi icin ben oneremiyorum o yuzdenn yoksa samimi konuşkan guler yuzlu bi bayan .
Nisayluh SekerDehasi evet kesinlikle öğle artık kimse empati kurup muayene etmiyor ama herkesin gebeligi kıymetli
Zeynep1903 Browniee Medicana da Pınar Türk var ben ona gidiyorum suan 32+5 haftaligim aşırı ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
Elfgrcn Browniee ben şehir hastanesine gidiyorum özeller de gerçekten fiyatlar çok uçuk. Şehir hastanesinde Gültekin Adanaş Aydın hanıma gidiyorum. Gerçekten çok ilgili kibar bi doktor ne sorarsan kırmadan detaylı bi şekilde anlatıyor. Tavsiye ederim ☺️
Zeynepp21 Özel klinik Aylin Karahasan efsanedir kendisi ona gidiyorum Acıbadem hastanesin de doğum yaptırıyor kendisi zaten yıllardır Acıbadem’in doktoruydu yeni klinik açtı