Mrb annişler hamişler doğumum bayrama denk geliyo diye sezaryen istiyorum ayın 15i gibi sezaryen olucam merak ettiğim bir kaç bişey var saçımı ördürmek istiyorum çok sıcak hem derlitoplu olsun diye kuaföre sordum sabah söktürür saçını dedi sonuçta metal bişey olmıycak söktürürmü ? Birde sezaryen sonrasında beni nerde giydircekler odama neyle gelirim bebek kıyafetleriyle kendime ped çamaşır falan alayımmı ameliyathaneye yanıma??
Sezaryen olan anneler
Bende özel hastanede Sezeryan oldum sokturmezler lastik toka takarsin orturunce. Ameliyata girmeden hastanenin onlugunu giydirdiler cikarkende üstümde çarşaf vardı odamda giydirdiler
Canım üstünde başında hiç bi şeye izin vermiyorlar oje bile yasak ameliyata girmeden önce bebeğin kıyafetlerini hazırla bi poşete koy hemşirelere ver ben öyle yaptım ben üstümüde odaya gelince annemler giydirmişti
Duzenliozkan12 bende lastik olursa söktürmez diye düşündüm tel tokaya gerek yok zaten çok uzun saçım çıkışmaz
Esmaal oje zaten sürmüyorum makyajda sorun değilde saçım uzun sıcakta gelen giden iyice bunalmak istemiyorum ☺️
Sulemrahkuzey bebeğin kıyafetleride hazırda banada hazırlamak lazım mı diye 😬 teşekkür ederim
Ozgecaann hemşirelere sor canım bazıları kendi alıp giydiriyor seni bazende odanda ailen giydiriyor
Ozgecaann ped olarakta depend kullan canım rahat oluyor bi tane verirsin hemşirelere vermesen bile onlar ameliyat sonra hasta bezi bağlıyorlar altına dilersen sonra değiştirirsin
Sulemrahkuzey sezeryanda dikisleri acitmaz mi
Ozgecaann ameliyat bitince odana götürüyorlar orda giydiriyorlar.Senin yanında seni bekleyenlerden de istiyorlar kıyafetlerini zaten iç çamaşır giyemiyorsun hasta bezi giydiriyorlar kanama olduğu için
Busrashbz yok canım benim acımadı zaten üstünde koruyucu su geçirmez geniş bir bant yapıştırıyorlar yani bende öyleydi
Sulemrahkuzey depent aldım cnm inşallah pişik olmam 😂
Sulemrahkuzey ya cnm bişey daha sorcam benim ilk bebeğim olcak karnına bastırıyolarmış o nasıl oluyo bide sondayı ben iğneden sonra takılmasını isticem
Ozgecaann valla canım benim karnıma kimse bastırmadı ya da ben baygındım bilmiyorum ailemde öyle bişe demedi ama bazılarına kum torbası gibi bi ağırlık koyuyorlarmış doğumdan sonra odada o da kan iyice boşalsın diye sanırım sondayı da ben odamda üstümü çıkardım önlüğümü giydim yatırdılar sedyeye bacaklarını açıp derin bi nefes alıyorsun hemen takıyorlar zaten anlamıyorsun hiç çıkarırkende çok az bi sızı oluyor zaten pratik yaptıkları için saniyelik bişe hissediyorsun öyle korkulacak bi durum yok canım
Sulemrahkuzey sezaryenden değilde bunlardan korkuyorum 😢 inşallah kolay geçer 🙏
Ozgecaann korkma canım İnan her doğum şeklinde bişeyler korkan mutlaka oluyor ama düşündüğün gibi olmadım ben benim tek sıkıntım ayılmak zor oldu 😂 sonrasında rahattım tabiki bi ameliyat geçiriyorsun ister istemez ağrın sızın olacak ama acıdan kıvranacak şekilde değil Doğumdan sonra çok rahat gezdim dolaştım sadece öksürürken hapşırırken karın kaslarım kasıldı için anlık acım oluyordu birde yatarken kendin yatma sakin eşin yatırsın öyle çok rahat oluyor çünkü kendin yatmaya çalışırken yine karın kasların kasıldığı için sızı yapıyor ben yatağa oturup ellerimi eşimin boynuna dolardım kendimi salardım oda yavaşça yatırırdı beni ayakkabılarımı çoraplarımı bile eşim giydirdi eş desteği çok iyi geliyor insana ❤️
Ozgecaann ameliyathaneye alma iceri seni ameliyat onlugu ile getiriyorlar ayildiktan sonra ayaga kalktiktan sonra kendin biri yardim ederek giyiniyorsun sacini ordurmene bisey derlermi bilmiyorum zaten bone takiyorlar
Ozgecaann ama istersen yanina makyaj malzemesi al cantanda dursun dogumdan ciktiktan sonra giyinince hafif bir makyaj yaparsin yuzune cok solgun oluyor gelenlere ve fotograf cektirenlere guzel gözükürsun
Ozgecaann bazı hastanelerde karna bastırıyorlar benimkine bastırmışlardı
😣bazı hastaneler kum torbası koyuyor bazıları da yapmıyormuş ama yapılması gerekiyor karnındaki kan gitmesi için😒
😣bazı hastaneler kum torbası koyuyor bazıları da yapmıyormuş ama yapılması gerekiyor karnındaki kan gitmesi için😒