Adaaa16
Benimde geçen hafta 2 cm açıklığım vardı.
Senin nisanın gelmiş. Sancını evde çek.
Suyun gelirse gidersin. Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🥰

Adaaa16 bu bahsettiğin normal canım nişan gelmiş dediğim gibi benim bahsettiğim bildiğin bir kanama ağrı sancı olmadan gitme doktora bir de suyun gelirse gidersin yaşamış biri olarak söylüyorum sancılarını da evde çek dayanabildi gün yere kadar hastane de zor oluyor zaman hiç geçmiyor

Aysebln sizi sıkıyorum ama şuan sorabileceğim kimse yok eşim de işte yalnızım 😭 peki bu nişan denilen şey gelip bitiyo mu hemen benim devam ediyor da ped koydum akıyo yani

Adaaa16 nişandır canım ama doğum başladı denemez nişan geldikten 2 hafta sonra suyum gelmişti gitmiştim mesela sakin ol

Adaaa16 normalde bir kere gelir biter yoğun gelmez kahverengi mi devam ediyor çokmu yoğun

Merveonay hadi ya ben bugün doğurcam sanıyorum 😅 zaten doktorum bana pzartesi gelirsin serum veririz dogumu başlatırız dedi normal dogumda ne serumu vercek acaba🙄 bebeğin suyu azamış artık doğması gerek dedi dün

Adaaa16 Bu kişiye göre değişiyor canım kiminin bir kerede geliyor kiminin parça parça geliyor bünye meselesi sanırım

Merveonay ben de suni sancı mı yani dedim yok suni daha fazlası dedi irdelemedim pek. Bakalım bekleyip görcez cok tesekkür ederim🙏

Adaaa16 Serum dediği suni sancı canım eğer kendi olmazsa doğumu başlatmak için veriyorlar

Adaaa16 bekle bakalım biraz takip et sıklaşırsa dakka tut doktoruna bilgi ver duş alabilirsin rahatlatır seni canım

Adaaa16 çocuk doğmaya niyetlenmiş Uğraşıyor sen dürtüp duruyorsun sinirlenecek 😀😀😀😀

Adaaa16 doğum sancısı belden gelir ve kasiklara doğru yayılmaya başlar canım önce şiddeti hafiftir ama zamanla şiddeti artmaya başlar bebek tek bir yere de toplanır ve kasılır sancinin gelmesi süresi zamanla kısalır yani ilk başlarda 15 dakikada bir geliyorsa bu zamanla 5 dakikaya kadar düşer senin yapman gereken de şuan bunu takip etmek kaç dakika da bir geliyor onu kontrol et

Aysebln tamamdır çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz rahatladım biraz kendimi daha iyi hissediyorum🙏🥰