mathildaa Nurklc38 son 19 heyecan dorukta valla zaman durdu sanki ya. Hem hamilelik bitmesin istiyorum hem bi an önce doğurmak istiyorum. Iyice agirlastim, kasilmalarim var, ayakta kalamıyorum… bi an önce gelsin istiyorum baska biseye odaklanamıyorum 🥲
Nurklc38 mathildaa Bende artık karnım bana iyice batmaya başladı Aşırı ağır hissediyorum kendimi. Göbek deliğim çok sızlamaya başladı bu aralar :(
mathildaa Nurklc38 peki asagi dogru baskı oluyor mu? Vajinama dogru sanki kafasıyla bastırıyor oyle bi canim aciyoki bazen 😅 göbek deligimde falan hic aci yok mesela hep asagida aci sızı
Elif1608 Nurklc38 nts de sancılarım yüksek çıktı ama ben bişey hissetmiyorum😄 doktorum her an herşey olabilir dedi🥲 uykular haram oldu, uzandığımda sağdan soldan batma oluyo bazen oturarak uyumaya çalışıyorum 😢🥲
Nurklc38 Elif1608 Bende oturdum zaman mideme doğru geliyor bebiş yukarı çıkıyor hiç rahat edemiyorum oturunca
Sarikan93 Nurklc38 13+4 benim yolum daha çok uzuuun 🤦🏻♀️☺️ sağlıkla kucağına al canım inşallah suyun gelir kolay bir doğumun olur 🌺
lavininannesii Nurklc38 bugün gözlerim seni aradı çiçeğiiiim🌸dedim acaba doğurdu mu sonra dedim bu kadar sessiz sedasız doğurmaz heralde😂çol az kaldı hadi sağlıkla gelsin prens🙏🏻🥰
Nurklc38 lavininannesii Hahaha daha doğuramadım aşkımmm artık doğurmak istiyorumm amaa gelmiyor😂😂 sessiz sedasız doğuramam suyum geldii yazmak istiyorum hahahahah 😂😂
MuhendisHanim Nurklc38 Aynı gün arkadaşım 😄 Bizim minnoş kanalda ve bir cm açıklıkla beni inanılmaz zorluyor.. Sende durum nedir? 😄😇
Nurklc38 MuhendisHanim Geçen de gittim doğum pozisyonun da ama kanal da değil açıklık yok rahimde yumuşama var dedi işte bakalım salı günü tekrar gidicez o zaman durum ne olacak 😂🤦🏼♂️
Elif1608 Nurklc38 evet aynısı bende de var göbeğim aşağı düşmesine rağmen hâlâ kaburgalarıma vurmaya devam ediyo 🤦🏻♀️
Tazeeanneee Nurklc38 benimde son 11 an itibari ile suyum geldi doktorum eğer haftasonu da doğum olmaz ise pazartesi suni verelim demişti inşallah bugün kızımla kavusucaz
lavininannesii Nurklc38 bişeyi 40 defa söylesen olurmuş canım senin 1526362772727 defa oldu😂😂o su gelmezse ayıp eder
BetulGunduz29 Nurklc38 benimde son 6 gün dün kontrolüm vardı açıklık bir cm sancı çok gözükmüyor nst de Allah’ım her gece rüyamda doğum yapıyorum hayırla gerçeğini yaşasaydık birrr 🥲