Mylove Ebruli1903 değerler sıfırlananana kadar bakılıyor 2 yıl önce geçirmiştim 40 gün sürdü yaklaşık kanaması az az da olsa netten kaset test alıp evde negatifi görene kadar test yapmıştım mahrumiyet bölgesinde olduğumuz için dr a gidememiştim dr da idrardan takip et dedi öyle de yapabilirsin
Fadiiik Sumeyyeaksoylu1 kimyasali Nasil anlariz benim adetim 4 gün gecikti pozitif bugun kan verdim korkuyorum
Sksksksks Fadiiik normal gebelıkte kan degerlerının 2 katı artması saglıklı gebelık demektir canım degerlerın dusuyorsa kımyasaldır sağlıksız gebelık oldugu için vücudun adetle beraber atıyo
User1244 Ben 3 aydır kimyasal geçirdim ve bu ay bekloyorum rehlime 17 gün var ve Bende ara ara kasik batması oliyir be bembeyaz bi akıntı var insallaj bu ay mutlu haberi Bende alırım
Fadiiik Sksksksks 4 gün gecikti Daha yeni kan verdim bide cumartesi vericem insallah dusmez kan degerim
Hilalkhrmn417 Sumeyyeaksoylu1 benim de bu şekilde oldu Mayıs’ta geçirdim 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıkti hem de 😊