Karelinannesi Sumeyyeaksoylu1 kimyasaldan sonraki ay çok fazla stres yaptım ya tekrarlarsa ya başka bi sorun çıkarsa diye aşırı kafayı taktım o ay hamile kalamadım stresten kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü oturdum karar verdim stresle bir adım ilerleyemeceğim kendimi saldım test yapmadım. 1 sonraki ay hamile kaldım 🧿🙏🏻
Sumeyyeaksoylu1 Karelinannesi evet bende hiç stres sıkıntı yapmadım bir baktım ki 6 günüm geçmiş bile tamamen boşverip oluruna bırakmak daha iyi geliyor daha iyi oluyor. Çok sevindim adınıza şuan ne kadarlıksınız?☺️🥰
Ebruli1903 Sumeyyeaksoylu1 merhaba bende cumartesi günü kimyasal gebelik geçirdim sonra tahlil filan yaptılar mı size
Sumeyyeaksoylu1 Ebruli1903 yok hayır yapmadılar kimyasal gebelik geçirdiğim gecesinde tahlil yaptılar oda değerlerden düştü mi diye o kadar onun sonrasında yapmadılar. Çok geçmiş olsun inşaallah Allah gönlünüze göre versin nasip eylesin inşaallah 🥰💙
Mylove Ebruli1903 değerler sıfırlananana kadar bakılıyor 2 yıl önce geçirmiştim 40 gün sürdü yaklaşık kanaması az az da olsa netten kaset test alıp evde negatifi görene kadar test yapmıştım mahrumiyet bölgesinde olduğumuz için dr a gidememiştim dr da idrardan takip et dedi öyle de yapabilirsin
Fadiiik Sumeyyeaksoylu1 kimyasali Nasil anlariz benim adetim 4 gün gecikti pozitif bugun kan verdim korkuyorum
Sumeyyeaksoylu1 Karelinannesi 12. Haftay doğru gidiyoruz önümüzdeki hafta cinsiyete gideceğim inşaallah 🙈
yagmurefe Sumeyyeaksoylu1 kanamaniznoldumu düşük gkbitmi oldunuz acaba yani benim başıma da aynısi geldi doktor düşük yapıyorsun dedi 15 gündür ara ara kanamam oldu bı ay sanırım korunmak gerekiyormuş sizede dendimi acaba çok sordum kusura bakmayın
Sumeyyeaksoylu1 yagmurefe evet kanamam oldu parçalarla birlikte fakat öyle çok uzun sürmedim regl gibi oldu sonra korunmadan bi sonraki ay gebe kaldım. Hayır doktorum korunmakla ilgili birşey demedi. Adınıza çok üzüldüm rabbim en güzel ve hayırlı şekilde nasip eder inşallah ama üzülmeyin kimyasal gebelik bir yandan da daha sağlıklı ve güzel birşey. Bir sonraki gebelik için. 🙏🏻♥️
Bfduam yagmurefe dr muayenede söyler, normal düşükse inş göre tedavi uygular, geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatması inş🤲
Sumeyyeaksoylu1 yagmurefe anladım normal düşük gibi değil daha farklı ozaman sizin kimyasal gebelik değil.
User1244 Testinin resmini atarmisjn canim ben 3 aydır üst üste kimyasal geçiriyorum bu ay da nasip bakalim artık insallah kimyasal olmaz kimyasalı arkasına kolay hamile kalınıyor diyorlar ama insallah bu defa sağlıklı gebeliktir canimm darisi bana
Sumeyyeaksoylu1 User1244 olur ama nasıl atacağım hakkında bir fikrim yok gerçekten. 😬 ya üzülmeyin inanın asıl oluruna bıraktığınızda herşey tam gönlünüzce oluyor. Evet bende kimyasal gebelik üzerine regl olmadan kaldım. Hiç farkında bile değildim. İnşaallah rabbim sizede nasip eder hayırlı sağlıklı bir şekilde 🙏🏻🙏🏻💕 User1244
User1244 Sumeyyeaksoylu1 sevindim cankmm adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah 🥰🥰
Sumeyyeaksoylu1 User1244 amin inşaallah Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin inşaallah rabbim tüm isteyenlere sizlere de inşaallahhhh🥰