Dilekcnkn hamisanne_63 Yani bende onu anlatmaya çalışıyorum 😂 internet veya bazı insanlar dolduruyor herkesi eskiden annelerimiz ne olursa onu yiyorlardı valla sapa sağlam eski insanlar bir insan ne kadar çok düşünürse o kadar çok rahatsız olur
hamisanne_63 Dilekcnkn nar da yedim kara dut da yedim ciğer de yedim kurban bayramın da oturdum et de doğradım ciğerleri de kanlı kanlı doğradım çiğ köfte de yedim hatta etli bile yedim zararlı olduğunu bildğim halde dayanamadım urfalıyım da🤪
Dilekcnkn hamisanne_63 Bende midye falan yemiştim ilk başlarda zaten çoğu yemeğim fastfood oldu benim canım çok çekiyordu yani öyle takılmam benim eltim gebeliği boyunca çiğ köfte yedi maşallah kızıda sağlıklı bazı şeylerin üstüne bu kadar çok ta düşmemek lazım
zeynepp1 hamisanne_63 çiğköfte candır urfada yememek okadar zor ki ☹️ Hele hamileysen özelikle kış akşamları😋
Esranur_ Nar zararlı mı degilmi bilmiyorum araştırmadım ama ilk doktor muayenesi nde doktorum yemem gerekenleri yememem gerekenleri saymıştı nar maydanoz ve hurma tüketme dedi bende ilk aylarda uydum yemedim şuan az az yiyorum…