Mukaddesahin Hiç tansiyon sıkıntım olmadı ama ultrason da tansiyondan dolayı Coraspin verdi ben 31+5 im 32. Haftada bırakmamı söyledi doktorum. Ama bebeğime bişe olur mu korkusu var içimde benm gibi kullanıp kaçıncı haftada bıraktınız acaba
Hilalmt Mukaddesahin Merhaba. Bende 11. Haftada kullanmaya başladım perinatoloji doktoru bebeğe kan akışımın az olduğu söyleyerek başladı. Ben aynı zamanda insülin kullanıyorum buna bağlı olarak kan akışın az olabilir dedi. 20. Haftamda tekrar gidicem şuan 17. Haftamdayım ne kadar daha kullanmam gerektiğini bende bilmiyorum açıkçası.
Beyzan738 Mukaddesahin bende ikinci ayimda doktor coraspin le decavit verdi ikisini sabah içiyorum aksmda sadce decavit şuan 23+2 haftaligiz daha da kullanyorum bırak da demedi
dml33 Mukaddesahin bnde kullandm 34 bıraktirmisti doktor şimdiki hamileligimde 5. Haftada basladim ne zamana kadar derse kullanicm
rgk Mukaddesahin ben de uzun bi süre kullandım 7 8. haftadan 30a kadar filan. kendi isteğimle bıraktım ama literatürde tartışmalı bi konu çünkü
Mukaddesahin Hilalmt merhaba muhtemelen son haftalarda size de bırakma tarihinizi belirler doktorunuz Allah yardımcımız olsun
zeynnn5441 Hilalmt Bende ecopirin kullanıyorum pıhtılaşma falan olmasın diye her ihtimale karşı. 32. Hafta da bırakcakmisim ilacı. Ecopirin içtiğim için seviniyorum valla her ihtimale karşı içilen bi ilaç önem alınıyor yani
Hilalmt zeynnn5441 valla bende seviniyorum benim de bu konularda çok endişem vardı şimdi en azından içim rahat
Melistosum zeynnn5441 benm bebeğe giden bir damarda kan akışı yavaşlaması gördü ve ecoprin verdi oysaki corasprin kullanıyordum ecoprin dozu daha yüksek dedi kullandım 1 hafta sonraki randevuda çok şükür damar beslemeye başlamıştı bebeği 🙏 bırakayım mi diye sormaya çekiniyorum valla demekki iyi geliyor
3mlek2bebkannesi Mukaddesahin doğumdan 1 hafta öncesine kadar kullandım bebekte hiç bir sıkıntı yaratmaz tam tersi onu besleyen damarların tıkanmasını önlüyor
Mukaddesahin 3mlek2bebkannesi doktorum 32 haftasından sonra faydasının olmadığını ve bırakmam gerektiğini söyledi çocuğuda zararı olmaz dedi. Belki de tansiyon İçin kullanıyorumdur diye belki sizde pıhtılaşmadan dolayı kullanıyorsunuzdur
3mlek2bebkannesi Mukaddesahin bende pıhtı yoldu önceki gebeliğimde tansiyondan dolayı erken doğum oldu onun için gebeliği ögrenince başladık doğuma 1 hafta kala bıraktık
B1983 Mukaddesahin bende tek tarafli varis oldundan bebege kanakisi tek yerden gidiyormus 22 haftamda basladim 34 kadar kullancam
eceturan Mukaddesahin merhaba benim genlerimde tekrarlayan dusuklere sebep olan kan pihtilasmasi bulundu. O yuzden omur boyu coraspin icmek zorundayim icmessem adet goremiyorum. Suanda 27.haftadayim 32. Haftada birakicaz dedi doktorum bakalim.
Mukaddesahin eceturan bırakın deme sebepleri sezeryan olunca anne kan kaybından gitmesin diye ben internet de öyle görmüştüm