canand24 Deletedmom73711 Öyle olmuş sanırım 😍 Umarım siz de sorunsuzca ve hızlı bir süreç geçirip müjde alırsınız 🤲🏻
Aslinur nese_gocuk hayır vermedi acıkcasi sık ilişkiye girdim sperm kalitesi düşer diye korktm ama yapmıycam dediğim günde ya bugun tutarsa diye tedirgin okup gene ilişki yasadm
Aslinur nese_gocuk saati tutturmak zaten cok zor ki. Dr dahi olsa yumurtlama saatini nerden tam olarak bilebilir 🙄🤭 eşiniz polis olabilir asker olabilir o saatte evde olmayabilirsiniz ne yani ozaman ilişki olmadi diye cocukda mi olmuyacak cok saçma saati kafaniza giç takmayin bn daha emin olmak için ovülasyon testi almiştim oğlen 12 dn snra cay kahve tüketmedim hergün 5 de test yaptim eşim eve geldiğinde ilişkiye girdim yani saat sartlandirmam olmadi 🤣
nese_gocuk Aslinur ya bizim de zaten saat yüzünden olmadı saati gelince yapacak diye stres yaptı eşim olmadi bı turlu iliski
nese_gocuk Aslinur https://resimyukle.io/r/tLHfeXGDrk bu ovulosyon testi bunla hamilelik anlaşılır mı
Aslinur nese_gocuk nese_gocuk evet anlaşiliyor bn 6 gün kala ovğlasyon testi ile gebeliğimi öğrendim`
Cagla25 Klomen ,ovitrelle ,inofolic combi ,genovita (son ilacı eşinle birlikte kullan dedi) ilk ay tuttu 36. Saat ilişki oldu saat kurdum
Deletedmom_6 Deletedmom73711 bende hiç işe yaramadı malesef en son aşılamamı iğneyle oldum şuan hamileyim ama umarım sizde işe yarar 🙏🏼Bide kesinlikle doktorla alakalı ilk aşılama olduğum zaman şuan ki doktorumda klomen kullansam hamile kalabilirdim