[silindi] essrasr ya o zaman gerçekten dediğin gibi keşke bende baştan sürseydim çok aşırı YÖK ama yine de karnımın altı çatladı 😣😣 şimdi yine sürüyorum ilerlemesin diye benim cildim kuru değildi ama çatladı baştan almıştım sürmedim ihmal ettim😥
Ssr2561 [silindi] 100 ml 115 tlye almıştım eczaneden ama interntte 200 ml 90 100 tl arasıydı internettende sipariş vereblirsin
Ssr2561 SerapTadelenTtnc ya tabiki size iyi gelmez bana iyi gelir dediğim gibi vucüt yapısıyla alakalı bi durum aslında
Bluemoms Ssr2561 internetten arkadaşım aldı uygun fiyatı diye ama içeriği benim eczeneden aldığımdan çok farklıydı rengi değişik ve kıvamı sıvıydı çok dikkat etmek lazım ben ilk doğumdada kullandım şimdide kullanıyorum çok memnunum
[silindi] Dilekmila 15 haftasında başlayanları bile duydum😂😂 ara sıra kullandım ta ki çatlaklarımı görene kadar😐 sonrasında sabah akşam bio oil sürdüm çoğalmadı ama azaltmadı da 🙄
Dilekmila [silindi] ooo doğrudur benim bilgim olmadığı için ☺️ Bazı insanlar yumuşak tenli çatlamıyorlar 😊
Sedatasdan [silindi] canım kullanmadım krem ama keşke bebek yağı kullansaydın ciltten cildede fark eder tabi ama benim hiç bir yerim çatlağım olmadı çok şükür
Esra___ [silindi] evet Cnmm var net hatırlamıyorum ama internetten al daha uyguna geliyor hem de orijinal ALES clup şifresi var çünkü ben ilkinde bilmiyordum boşu boşuna fazla para verdim
Esra___ [silindi] evet Cnmm ALES Clup diye bi internet uygulaması onu indiriyorsun kutunun üzerindeki numarayı giriyorsun para puan kazanıyorsun onlarla da ürün alabiliyorsun ben şuana kadar 3 kutu aldım hala puanım lierac almaya yetmiyor
Marpling [silindi] aslında doğru bak onu düşünmemiştim benimde bacak üstünde oldu hiç sürmedim oraya.
[silindi] Marpling işte bende onu anlamıyorum genetikte neden başka bir yer çatlamazken diğer bi yer çatlıyor☺️
BBusraa [silindi] çatlaklara etki ediyor mu bilmiyorum ama çatlamamak için kullanmıştım işe yaramıştı☺️