ElifB08 Edaaece 37+4 olucam bu geceden sonra 🥲 ama çok pis sardım bir an önce doğurayım diye hurma, pilatese kafa göz girdim. Pilates topuyla özellikle bütünleştim. Sık sık duş alıyorum ılık-sıcak arası. Doğurursam tavsiye vericem 😂
ElifB08 secoz nasıl hamilelik geçirdiniz yatarak mı hareketli mi? Ben kıpır kıpır olmama bağlıyorum 🥲
secoz ElifB08 8. Aya kadar çalıştım ☺️ Son 1 aydır izine çıktım evde temizlik titremek va onlarla uğraşıyorum işte
NeseA secoz eltimin göbeği öyleydi oda 40+3 günlüktü sancısı geldi gitti doğum yaptı normal kız bebekler göbek düşmesi pek olmuyor benimde öyleydi canım:) inşallah sende sağ-salim alırsın kucağına en kısa zamanda 😘😘🤲🏻
ElifB08 secoz pilates topu varsa zıplamalı tavsiye ederim, en başından pilates yaptığım için belki de erkenden düştü 💃🏻
secoz NeseA amin inşallah ♥️♥️ ben 40+2 oldum gelen giden yok pazartesiye sezaryen günü verdi doktor bakalım o güne kadar gelir umarım ☺️
Mervenurns Güzel hamişler ben de 39+1 oldum bu gece ne sancı ne bir şey aktif bir hamilelik geçirdim yürüyüş pilates hurma ama yok yok :) kız bebek bekliyorum karnımda az bir şey düştü o baskıyı hissediyorum ama gelem giden agrı yok 😂