Patito__ Sulemrahkuzey bilemiorm artk cok sitres oldm cocgm isimsiz kalck yada icime sinmeyen bsey koycm diye korkuyorum 😊
Sulemrahkuzey Patito__ Aras Ayaz Eymen Kerem Kıvanç Yağız Ege Ertuğrul Poyraz ne bilim aklıma gelenler bunlar ya da benim oğullarımın ismi de olabilir Kuzey ve Güney 💙💙☺️☺️
Patito__ Sulemrahkuzey esime hepsini saydim boyle yeni tureyen isimleri sevmioms bnde eski svmiorm eski turklerden olsn diyor bisylr bsylr cocuk bizim aramizda isimsiz kalacak tsk ederm cnm
GizeMustafa 18+2 olduk biz 😊 kızlar bugün öğlenden beri oğlumun karnımda döndüğünü hissediyorum çok tuhaf bir his bugüne kadar hep pıt pıt olarak hissediyordum ama bu çok farklıymış ..bide ben biraz huyluyum gıdıklanıyormuşum gibi geliyor tutamıyorum kendimi gülmekten 😂😂😍
Sinem123 GizeMustafa maşallah ne güzel😊 bizim de 16+3 daha hissedemedim çok istiyorum artık hissetmeyi eminim çok güzel bi duygudur😊
Sulemrahkuzey GizeMustafa ilk gebelikte bazen 20.haftayı bulabiliyor canım şanslısın benim ikinci gebeliğim olduğu için 14-15 haftada başladım hissetmeye ☺️☺️