Sinem123 Ben de 15+4 üm. Biz de öğrenemedik daha cinsiyeti. Bi ihtimal erkek ama haftaya bi daha gelin dedi doktor
Merve71 TugceSenelKavak rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin bana da iki farklı doktor kıza benziyor dedi bacaklarını açmıyor yarın özel e gitcem bskalim 😂 17+6 yiz buarada 😂
Sulemrahkuzey TugceSenelKavak yaaa 😍 hadi gözün aydın canım bende doktordan geldim benim de ikinci oğlum geliyor kesin 😍 birde kanama alanım tamamen bitmiş kurtuldum çok şükür 🙏🏻
BaharErol ArslanlardanEsra bana hiç birşey demedi doktor tok aç diye bende 16. Hafta da yaptırdım ama hani göremiyorum felan da demedi kendi kendine baktı
ArslanlardanEsra BaharErol bilemiyorum kişiden kişiye değişiyor olabilir bana baktı hiç hareket etmiyor açmısın dedi ve kaldırdı yemek yiyip gel dedi.
TugceSenelKavak Sulemrahkuzey teşekkür ederim canım sizin de gözünüz aydın, sağlıkla gelsin. Çok çok da geçmiş olsun. 😊
Patito__ Sulemrahkuzey masallah ne mutlu sna ismi hazir bnmkinin daha adi yok bnm begendigimi babasi begenmio onunkini bn 😂 bakalim napacaz 😂 daha iste bu diyecegim isimde bulamadm gercide offff cok zor erkek ismi bulmak