Yeniiannecikk Sermec27 şuan böyle dedikten sonra e nabizda baktım.tekrar ilk i 14.00 Bugün yaptirdigim da ,35.400
Sermec27 Yeniiannecikk resim atabilir misin sanrım 35 küsüratlı cıkmış 35 bin değil yani çünkü bu değere kalp atışı bile gözükür
Yeniiannecikk Mihribancglr kız yüreğime indirmeyin 😆😆😆😆 bian düşünmedim değil şakasını yaptım bugün bı kızım var ailede ikiz yok ne bizde ne eşimde ama Allah da nasip ederse 🥲😆
Mihribancglr Yeniiannecikk hiç belli olmaz benim ailemde var eşimde de var ama olmadı tanıdığım başka kişiler var gende yok ama ikizleri üçüzleri olanları gördüm 🙏❤️ Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yeniiannecikk Mihribancglr allahm sağlıklı sıhhatli olsunlar da valla birşey beklemem 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍 amin amin
asliu_ Yeniiannecikk bence betayla falan ugrasmayin doktora gidin keseyi gorun aradan on gun veya iki hafta gecsin kalp atisini duyun en güzeli beta hcg onemli degil onemli olan kese ve bebegin kalp atisi bence 🌷
Yeniiannecikk asliu_ orası tabi öyle ama şuan yaşadığım yerde randevu bulamıyorum ilk ünv Hastanesi’ne gittim Allah düşürmesin dedim görünce sadece artış var mı diye baktırdım dün akşam da