hazaltolga1 13gunluk oldu yavrum bana sorsan 5ay gibi 🤦🤣emzir uyusun alt degistir gaz çıkart sonra ben azıcık uzaniyom derken sar başa 😢 gündüz uyur gecede gecelere akıyor ana olmak çok zor 🤣🤣🤣 dün sol gogsunde kızarıklık ve şişlik vardı doktora goturduk anne hormonlarindan kaynanlanan normal durum dediler krem verdi.basina öyle bişey gelirse ki inşallah öyle bişey olmaz telaş etme yavrum. Sizde durumlar nasıl neler yapıyor lavincik küçük ağızlı 🥰🥰❣️
Pazartesi yatis ve korku yardım 🥺🥺
Fehime16 oh maşallah bizde 10 günlük olduk 🥳🌸 ama sorsan daha fazla dediğin gibi gecem gündüzüm birbirine karıştı gece ağlıyor lavin 🥺 aaa hormonlardan mı kaynaklanıyormuş çok mu şişiyor? geçmiş olsun canım 🙏🏻 bugün lavinin kontrolü vardı sarılık değerimiz biraz düşmüş kilo almaya da başlamış 3.515 kg 51 cm olmuşuz 🧿🙈 her şey yolunda şu anlık emmeye de başlıyor yavaş yavaş
hazaltolga1 bizimkide öyle yavrum gece fena karışıyor ortalık ağlıyor sürekli uyutmaya çalış uyumuyo ben sersemim böyle fenalık geliyor bazen ağlıyorum bile sinirlerim bozuluyor. Hele dün akşam 8de bı başladı maşallah canıma okudu😢 ohh maşallah benim kizceemeee kilosunuda almış süt kokulum benim yaaa🥰🥰 inşallah herşey daha da yoluna gircek daha güzel olcak yavrum sonra diyeceksin göğüslerim uyustuu mola ver diye ❣️😍🤣🤣 biraz şişti kuzum kızarıklığı da var emdiği için sütten hormonlardan filan geçiyormuş eğer bebeğin goguslerinde hafif şişlik görürsen sakın ovmayin canım sakıncalı haberin olsun
Fehime16 teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için inşallah geçmiştir eflin kuzunun da 🙏🏻 ah evet bizde aynıyız ya uyumuyo gaz mı diyorum ama gaz derdi de yok gibi 🤷🏼♀️ nasıl uyuyor canım peki emerken mi?
hazaltolga1 benimkide öyle gaz derdi yok gibi ama işte hanımefendinin canı nerde nasıl uyumak isterse genelde emerken uyuyor ve o durumda beni çok yoruyor 🤦🤷😢
Fehime16 canım nasılsın nasıl gidiyor ben bayadır giremedim buraya ya 🥺 lavinle birbirimize alışma süreci derken zaman geçip gidiyor 😬 21 günlük oldu lavin gecelerimiz uykusuz geçiyor sizde durum ne? kaç günlük oldunuz 🌸
Fehime16 doğuma gidene kadar vücudunu sıcak tut sıcak duş al mesela bıraz kendını yormadan yürüyüşler yap merdıven ın çık bunlar belki birazdaha yardımcı olur
hazaltolga1 bende öyle canım iyice karisiyosun minnoslarin düzenine bende yeni girebildim bgun 1aylik olduk aşısı vuruldu bizimde öyle uykusuz lavobaya gitmeyi unutuyorum yemek zaten hızlı hızlı yiyorum yada yarıda kalıyor 🤦 dün rezene aldım canım bebeklerin sakın uyumasina filan yariyormus birde gaz problemine yardımcı oluyormuş bgun içtim bakalım bır kaç gün denicem faydası olucakmi rhat uykumuz olcakmi🤲🏻 nasıl büyüdüğünü gorebiliyormusun gün geçtikçe daha çok bağlaniyorsun dimi doyamıyosun koklamalara ben çok büyük aşk yasiyorum çok fazla sevgi dolduruyor içime gulmeleriniz başladımi seni tanıması filan 🤤😍😍
Fehime16 ah canım evet çok şükür ama başımıza covit belası geldi lavinde bende covit olduk 🥺😷 iyiyiz ama lavinim hafif atlatıyor çok şükür 🙏🏻 29 günlüğüz
hazaltolga1 neee ahh yavruummm 😭😭😭 ayy çok üzüldüm ahh kuzum kıyamam 😢😢😢nasıl ya kimden geldi kaçıncı gününüz ahh bebeğimin heryeri ağrıyordu smdi 🥺🥺 sen nasılsın senin ağrın varmı ilaç kullanabiliyonmu bol bol meyveler ye kuzum ahh çok çok üzüldüm canım yaa valla yanında yardım eden biri varmı bişey ihtiyacin varmı yardımcı olalım kıyamam size ben 😢😢 inşallah iyi olacaksınız duzelicek yavrum enerjni yüksek tut iyi düşün iyi beslen yemegini hiç eksik etme 🥺
Fehime16 canım çok şükür iyiyiz bitti karantina bebekler çok kolay atlatıyormuş lavinin 1-2 gün sıkıntısı oldu benim 6 gün falan sürdü ama kendime geldim bunu da atlattık 🙏🏻 bilmiyoruz kimden geldi eve gelen giden oldu bebek görmeye onlardan sanırım 🤷🏼♀️ canım 1 ay kontrolüne gittiniz mi nasıl eflinin durumu kilosu
hazaltolga1 ahh canım benim yaa artık daha çok dikkat edin rabbim korusun 🤲🏻🤲🏻 yarın ikinci ay aşısını olcaz işte yavrum 1kilo aldı 4kilo şuanda bizim tarafta herşey yolunda şimdilik sadce kalbinde üfürüm çıktı kardiyoloji gördü henüz kapanmamış 6ay sonra tekrar gitcez ne durumda diye inşallah ozaman kdar düzene girer kapanmış olur 🤲🏻
- Düzenlendi
Ghosttt inşallah sağlıkla kucağına alın canım sancı süreci illaki ağrılı geçiyor ama doğum sırası çok kolay ve kucağına almak harika canım hiç kasma kendni korkutmada ben boşuna korku yapmışım dayanabildgin yere kadar dayan canım yumuşama varsa güzel bol bol hareketleri ve yürüyüşü yap su gibi bianda olsun herşeyin 🤲🏻
hazaltolga1 canım naptiniz bizde Corona olduk eşime iş yerinde arkadaşından bulaşmış nasıl önlemler aldınız neler yaptın
Fehime16 yaa ciddi misin çok geçmiş olsun 🥺 nedir bu ya doğumdan sonra allah şifa versin efline bulaştı mı? benim eşim zaten ağustosta geçirmişti bu sefer ona geçmedi ama lavine bulaştı maskeyle durdum hep ve ona dokunurken eldiven takıyordum ama geçmiş oldu işte 🤷🏼♀️