mucizemm_ _handenurrr normal kadındoğum muayenesi bile atakent hastanesi 165 lira bilgin beyde hiç bir şekilde indirim geçmiyor
Bulutsmommyy Babydream eltim doğum yaptı fazlasıyla memnun kaldı kendisi.. ve 9 ay sürecinde takibindeydi.
Cancan_1834 eceturan ay maşallah çok sevindimm benimde 30 olduk . damar tıkalı dediler tuba baktı yok öyle bir şey dedi doktor cok onemli gerçekten 🥰 Sağlıcakla kucagımıza almayı nasip eylesin inşallah kendinize iyi bakın
Alerdinc mucizemm_ emekli indirimi diyor ya ahahahahhhaha ay hiç güleceğim yoktu 😂 Adam özel hasta alıyor ne SGK ne emekli hiçbir indirim yok 😂 Harbi hem bilmiyor hem tersliyor 😂
eceturan Cancan_1834 aynen oyle canim bende senin adina cokkk sevindim aminnnn insallah saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin kucaginiza
Fatmacan _handenurrr kayıt olmak derken anlaymadıö 30haftalıgım.gebeligimin basındam beri ona gidiyorum dogumum ocal sonu bekleniyor,zamlı ücrettenmi olucak benimki zamsız ücrettenmi.ekstra kayıtmı gerekiyor zamsızdan faydalnmak icin
Fatmacan Yalova77 geçen hafta gittigimde sordum normale 2750 ,istege baglı sezeryana 5000 ,sezeryan 3000 yada3500 normaş düşğndügüm için net hatırlayamadım bunu.ama ocakta fiyat artacak dedi.benim dogum ocal sonu gibi yani zamlı fiyat gecerli olucak malesef