Yalova77 Alerdinc Atakent için doğum fiyatı aldınız mı acaba? Hiç bilmiyorum da Yalova’da fiyatlar ne durumda
Fatmacan Yalova77 geçen hafta gittigimde sordum normale 2750 ,istege baglı sezeryana 5000 ,sezeryan 3000 yada3500 normaş düşğndügüm için net hatırlayamadım bunu.ama ocakta fiyat artacak dedi.benim dogum ocal sonu gibi yani zamlı fiyat gecerli olucak malesef
Alerdinc _handenurrr _handenurrr ben 5 aydır yaklaşık gidiyorum başta 250 TL idi bu son kontrolümde 300 TL’ye çıktığını söylediler. Fiyatların o kadar oynayacağını sanmam. Ne zamandır gidiyorsunuz?
mucizemm_ _handenurrr normal kadındoğum muayenesi bile atakent hastanesi 165 lira bilgin beyde hiç bir şekilde indirim geçmiyor
_handenurrr Yalova77 Evet zamdan önce kayıt olduğum için bnm bu şekil geçerli bilmiyorum şimdi fark oynadı mi
Fatmacan _handenurrr kayıt olmak derken anlaymadıö 30haftalıgım.gebeligimin basındam beri ona gidiyorum dogumum ocal sonu bekleniyor,zamlı ücrettenmi olucak benimki zamsız ücrettenmi.ekstra kayıtmı gerekiyor zamsızdan faydalnmak icin
Alerdinc Mervesvr hangi söylentileri duydunuz acaba banada söylerseniz sevinirim ben tavsiye üzerine gittim ama kötü bir durum mı oldu?
Mervesvr Alerdinc yani kimseyi kötülemek istemem tabiki ama ben kontrole gittiğimde doktor bey herşeyin güzel yolunda olduğunu söylemişti benim birkaç saat sonrasında kanamam başladı ve sorun yok demesine rağmen düşük yaptım. Yanı hep iyi hoş gidiyor deyip bu şekilde olan çok varmış oysaki ben çok memnundum kendişinden ama içime kurt düşünce degistirdim ve kuzenimize de pilatese gidebilirsin demiş sonrasında başka bir doktora kontrol olduğunda aslında bebeğin pozisyonunda sıkıntı olduğu ve yatması gerektiğini öğrenmişti gibi şeyler
Alerdinc Mervesvr Çok üzüldüm senin adına canım.. Ama bazen doktorların da elinde olmayan durumlar oluyor maalesef. Bilgin hoca tanıdığım kadarıyla heyecanlı bir doktor değil aksine soğuk kanlı.. O yüzden çok telaşa vermiyor olayları ama doğru mu kötü mü onu deneyimliyorum.. Fakat ben kendisini çok sevdim umarım böyle devam eder tekrardan çok geçmiş olsun Rabbim bebeklerimizi korusun ♥️🙏🏻
Alerdinc _handenurrr ne kadar iğrenç bir üslubunuz var düzgün cevap verin size bir şey söylemiyorum belki yanlış anlaşılma olmuştur onu düzeltmeye çalışıyorum. Normalde Bilgin hocanın hastaları bu üslupla olmaz ama neyse.. Cevap vermeyin lütfen anlaşılan aynı kulvarda değiliz. İyi akşamlar.
Alerdinc _handenurrr bu arada şimdi hastaneyi aradık fake hasta olabilir dikkate almayın dedi. Bilgin hoca 2 sene önce başladı Atakente o zaman bile fiyatı 200 TL idi diyor. Sizin isminizi sordu fakat bilmediğim için söyleyemedim. Yani fiyatı hiç 115 TL olmamış lütfen doğru bilgilendirme yapın çok komiksiniz 😂
_handenurrr Alerdinc Senin kadar komik olamam ne çok abartmayi seviyorsunuz yok 300 Muş yok şeymiş he fakeyim haftaya kontrole gidicem Çarşamba günü uygunsa buyur gel sende
Cancan_1834 eceturan aynen öyle benim diğer doktorlar anca bakıp durdu bu net şekilde problemi gördü . Ayrıca her gittiğimde bebeğin bütün ölçümlerini gelişimini dikkatli şekilde takip edip iyice inceliyor umarım hep böyle devam eder kendini değiştirmez. İlk olarak aybala doktora gidiyordum kendisi cok yogun tatlı bir doktor ama cok ilgili oldugunu sanmıyorum.
eceturan Cancan_1834 aybala doktoru hic bilmiyorum. Tugba Memur ile tanismam da soyle oldu. Rahmetli Resul Patan karamursel devletteki gelismi yok kalp atisi durmus diyerek bebegimi almak istedi bende rast gele bi doktora randevu aldim. Boulelikle Tanismis oldum.