ElifKarata Annesiveoglu canm bende 250 tl ye grdim detaylıya benm kızımda hep sırtını döndü doktor çok nazlı dedi aynı gün 3 kez yattm ultrasona dönene kadar cikıloata yedirdiler kahve içirdiler su içtim lavaboya cıktm en sonunda gördük yüzünü 😍😘🙏 2 saat kadar bekledik bence senın en doğal hakkın yüzünü de görmeleri gerekiyordu
BabyDrs Annesiveoglu benim de öyle oldu elleri yüzündeydi yüzünü görüp resmini vereyim sana dışarı bi çık 10/15 dakika sonra ben seni çağrıcam dedi tekrar çağırdığında gördük yüzünü resmini aldık onca para ödemişsin en güzel tarafını yaşayamadan olmaz git söyle böyle Böyle diye baksın canım bi daha böyle bir hakkın var sonuçta . 😊😊
Cigdem91 Annesiveoglu bende görememiştim doktor gez dolaş gel dedi yarım saat dolaştım çikolata yedim gene dönmedi en son 2 hafta sonra gene gel dedi hiçbir ücret vermeden gene gittim gene baktı ama benim nazlı kızım gene dönmemişti 😅 iyi kötü yandan profil aldık tek gözü gözüküyor ama oda yetti 🤗 bugün gene kontrolüm vardı 30+2 olduk ve hala kızımın yüzünü göremedim yüzü koyun yatıyormuş 😁 hayırlısı artık doğumda görcem inşallah 🙏🙏😍
Kadze Annesiveoglu kontrol süresince git bnm doktor baya bekledi bnmkide cok nazlı eller hep gözünde ağzında zor zar poz verdi kontrol süresince gidip rica et kovacak değil ya içinde kalacagna git baksn ceksin bunda utancak bişey yok
Busratye Sizinki iyiymiş yine bana hiç ultrason resmi bile vermedi arkadaşım demişti bir sürü ultrason fotosu verdi diye başka bir hastanede. Bana vermeyince şaşırdım hastanedeki diğer hastaların elinde görüncede üzüldüm bizede yüzünü göstermedi .elini gördük güzel ama fotosu yok . Benim baya oldu daha kontrole gidemedim. desem o doktora kayıtlıysa çıkarabilir misiniz diye olur mu ki
arkesophia Annesiveoglu benimde göstermemişti yüzünü sölemiştim bekleyelim diye biraz bekledikten sonra yarım döndü ama yinede net değildi dr bi ay içinde tekrar gelebilirsin demişti ama sizin dr ne der bi söleyin bence
blackberry118 Annesiveoglu Benim bebegimde gostermedi doktor baya ugrasti. Olmuyor yuzunu acmiyor bi saat gez dolas biseyler ye gel dedi. Klinik baya ust kattaydı o kadar merdiven indim çıktım yemek yedim 1 saat sonra gittigimde daha çok kendini kapatmisti. Secde de gibi iyce asagi kapanmis. Yani gostermeyecekse gostermiyor üzülmeyin. Ve bebeklerin ultrasondan cok rahatsız oldugunu düşünüyorum oyle hissettim bebegim israrla yuzunu kapatirken.
AycanFb Annesiveoglu Benim doktorum istediğin zaman yine gel bundan sonrasına ücret almıyorum demişti. Benim ki de çok düzgün poz vermediği için doktor tam net çekeriz demişti🤣🤣
Anneyimm Kizlar ben 19-24 haftasi detayli ultrasn yapilabilir diye biliyorum yani doktorum oyle demsti biz 19+1 olduk 21 haftalikken gtmeyi dusunuyorum sizler kacinci haftada grdnz
istanbulluanne Annesiveoglu Benimkide dönmedi bu gün ☹ hatta doktor cok uğraştı uzaktan geliyorum diye oynatti beni gezdirdi ama yok koymus ellerini yüzüne acmadi velet 😀 ilerleyen zamanlarda aliriz artk napalm.
Annesiveoglu tco sagoim tco canim benim icinde bebegimin sağlığı onemli ama oda hatira kalacak birsey sonucta. Cok sukur bebegim iyi ve saglikli.
PnRTurK53 Annesiveoglu benim oğlumda dönmedi yüzünü sonra dediki bu şekilde tamamlayamam muayneyi yüzünü görmem lazım allah korusun yüzünde bir sıkıntı varmı herşey tam mı diye dedi sonra bende senin gibi verdiğim 380 tl geldi aklıma insaflı çıktı allahtan drum dediki pastaneye in çikolatalı yoğun birşey ye yürü gel haftaya bidaha verme okadar para dedi yaptım dediklerini hemen döndü yüzünü görmeden muayneyi nasıl tamamladı allah korusun yarık damak rahatsızlığı falan varmı diye bakıyrlar çünkü resmi boşver de canım sen haftan dolmadan bence şansını dene bi
MehtapKB tco 😅 aynı durumdayız,bikaç haftaya doğurcam ama hiç yüzünü görmedim,istiyosan ense fotoğrafı vereyim diyip gülüyor doktorum,canı sağolsun da bize sürpriz olsun artık
Leydushe Annesiveoglu kesin baktırın canım Allah korusun olumsuz bir durum varsa da hazırlıklı olursunuz doğduktan sonra uğraşmak daha zor olur