Toprak_hira59 Hayal_1 canım gelme imkanin varsa genesis te muayne ucreti 250 tl detayli icin al randevunu extra ucret almiyorlar zaten corludan buraya belediye otobusu kalkiyor 700.800 nedir
Hayal_1 Toprak_hira59 Detaylı 250 cok iyi burda baya var peki randevu alırken detaylı içinmi randevu alcaz yoksa normal muanemi alcaz
Gizem5901 Hayal_1 yo siz normal alın onlar zaten detaylı inceliyor corludan geldm sizi tavsiye ettiler bundan snra size takipli ilerlemeyi düşünüyorum diyin .
Toprak_hira59 Hayal_1 aynen cnm normal randevu al umit ekmen her gittigimde zaten detayli bakiyor heryerine bebegin
Gizem5901 Toprak_hira59 inşallah kolay dogumlarımız olur , heyecan korku endişe sevinç karmakarışık duygulardayım . Ameliyat anından cok sonrası korkutuyor cocuguma yetememek hissi geç İyileşirsem diye :(
Toprak_hira59 Gizem5901 insallah canim 🙏🏻 allahm bi sekilde gucunu kuvvetini veriyor ben ilk dogumda halam kayinvalidem ws gelmisti insan fazlaligi sadece bak bu sefer sadece esimle gidicem insana bile gerek duymuyorum insllah sende ayni sekilde atlatirsin diye umuyorum 🙏🏻
Gamzeumay Hayal_1 Bende çorludayim vatana gidiyorum zorunlu olduğunu düşünmüyorum ve yaptırmadım da haftaya şeker yükleme testim var ama özelde yaptırmayı düşünmüyorum bende devlete gidicem o konu için gerçekten uçuk pahası özel 350 TL sdce bir tüp kan
Toprak_hira59 Gamzeumay corluda fiyatlar epey pahaliymis ya ben ozel muaynanede ikili teste 170 tl seker testine 20 tl ucret vermistim buraya gelin daha mantikli benve 😅
Gizem5901 Toprak_hira59 inşallah cnm bnm tesekkur ederim allah razı olsun allah senide saglıkla yavruna bağışlasın.
Gamzeumay Toprak_hira59 Ne güzel valla muayene 130 indirimli veriyoruz ama tahlil vs epey bı zorluyo yani