Eda0007
Tugcekkkkk
kuzum hepınız güzel fıkırlerinizi sundunuz hala umud var dendınız teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden kiz tartışmayın ❤️ Kesem gayet guzeldı folık asit vs kullandım hep kanama vs yoktu herşey normalde ama hiç gebelik belirtim yoktu çok açıkma karnımda şişkinlik gazdan ötürü ve adet agrıları bunun dışında 3 defa doktorum 6 haftalık dedı o 6 hafta bir türlü 7 olmadı bebek ilk 5.9mm sonra 7.1mm olmuştu bu cuma gittim doktor geçen hafta kalp atışı gördüğünü soyledı ve bize dememışti haftalarca kendımı yedım gelışım hala 6 hafta dedi altan bakmak istedı bende durumum malum dedım sonra gerek yok zaten bebek ölmüş kalbı durmuş gelişimi 6 haftada kalmış dedı dünyam başıma yıkıldı inanmadım o doktora madem 6 haftada kalmış bebek nasıl 5mm ilken 7 olmuş nasıl kalp atışı görüp buna rağmen benı strese sokup altan muaneye zorladın resmen eve geldıp atak geçirdim kendımı yetersiz hissetim ağladım ben ya günlerce kahroldum kalkıp başka hastaneye doktora gittim anlattım durumu kadın gayet güzel evet dedı vajınısmus olduğun için altan muane edemıcez zorlamam dedi karnımdan baktı bak bebegın şurda kesen çok güzel ama kesede kanama başlamış sonra az daha bakarak kese plesentadan ayrılmış dedı yanı senden beslenmiyor bebegın kalp atışı da durmuş dedı kurtaj olman gerek üzülme yıne olur vs vs dedı tesellı ettı ben korktuğumu dile getırdım anestezi ile olacağını ve benı anladığını vajınısmusum o kadar kola olmadığını herşeyı soyledı tekrar olur dedı ama gelde içime bak sen şoka gırdım hala şoktayım çünkü hislerim o iki doktorun kurtaj demesi ile öldu ağlamıyorum yanı bilmiyorum şoktayım sanırım hiç bişey hissetmıyorum korku var ilk defa ameliyathane anestezi vs göreceğim ya bi et parçası bile olsa onun bı kalbı vardı bana tutundu ama işte o benım bebegımdı benım eşim daha 2.5 haftalık bebeğe kalkıp beşik bebek arabası vs aldı anlıyorum heyecanını ilk anne baba oluşumuz nerden bilelim kalp durmasını vs odası öylece duruyor bazı vicdansızlar bana dereyı girmeden paçayı sıyırdın ne yapayım eşime kızagımmı bebek doğamdan aldın bunları diye heves etmış almış benden çok üzüldü darmadagan oldu bebek gıbı hıçkıra hıçkıra ağladı iç çeke çeke o göz yaşları hala aklımda bellide eşimden dolayı da duygusuzlaştım onu öyle görünce yanı kızlar çok zor hemde aşırı zor çok tuhaf bi duygu sizin yolk kesesi vs dedıgınız şeylerı bilmiyorum ben ama anlattığım gıbı gerçekleşti